Fem ræverøde fredagslinks

Fem ræverøde fredagslinks

Efter nogle dage med den nye version af Nettips er det på tide at finde tilbage til de vante omgivelser og rutiner. Vi skal have sat skik på en omgang fredagslinks oven på en uge, der bød på nedsænkning af en færge i Svendborgsund. Desuden går Hækkerup til landbruget, og så skal Helle finde en ny justitsminister. Så tabte Spanien en EM kvalkamp og internettet kunne fortælle at internettet er stedet, hvor danskerne handler ind. Denne fredag byder på psykolog i Svendborg, en nyttig app hvor man kan hjælpe blinde og svagtseende, billigere priser på danske varer, gratis kurser samt Radio 24 Syv.

www.bemyeyes.org: Takket være Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér fik jeg dette link, som handler om et projekt, hvor vi seende hjælper svagtseende og blinde. Kort forklaret handler det om en app, hvor man hjælper hinanden. En smuk tanke. Skabt af danskere.

www.ekurser.nu: Morten tippede mig også vedrørende et særdeles spændende link, hvor du kan tage på ekursus med gratis elæring. Masser af nyttige kurser og mange af dem opbygget ved hjælp af gode videoklip.

www.radio24syv.dk: Uden tvivl Danmarks bedste debatradio. P1 gå hjem! Masser af stærke udsendelser med blandt andre Michael Jeppesen, Simon Jul og Asger Juhl.

Susanne er psykolog i Svendborg og her får man blandt andet hjælp, hvis man er ramt af stress eller lider af mindreværd.

Læs også

1 Comment

  1. Allan F

    flipit er en udmærket tjeneste, som klart kan anbefales. Imidlertid er jeg af den mening, at man bør sikre sig, de meget billige tilbud ikke skyldes grov udnyttelse af børnearbejdere/slaver. Billigst er ikke altid bedst, men det er altid godt at have et sted til reel pris-sammenligning. Man bør bare være opmærksom.

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.