Fem quicke fredagslinks

Fem quicke fredagslinks

Det blev en uge, hvor fynsk fodbold gik i hvepsegult og –sort. Et fuldprof mandskab fra Odense måtte rejse fra Brønshøj med et nederlag i spillerkufferten. Av for den! Odenses borgmester fik ikke en på hatten. Næ, han fik en næse. Og så fik Klaus Riiskær ellers debut på DR Deadline, hvor han på sædvanlig vis fik manipuleret sin egen stemme så varm, så han næsten gik i selvsving. Det gør Caroline også, for hun er dygtig til at spille tennis. Og hun er betydeligt kønnere end Klaus. Synes jeg. Men det er fredag og weekenden kalder på os alle sammen. Især på Janus, som er en af finalisterne i MC’s Fight Night Finalen 2014. Janus er søn af Lars – og Lars er min bedste kollega – sammen med alle mine andre søde kolleger. Derfor er ugens fredagslinks dedikeret til tennispigen, Janus Forssling, hitlister, blog og en norsk, blændende opfindelse.

www.fightnight.dk: Kom så, Janus, for pokker. Smadr dem, så de aldrig vil glemme, hvor Svendborg ligger placeret på Danmarkskortet.

www.tunecharts.com: Hvilken musik skal vi så lytte til i dag? Mangler du inspiration, eller ønsker du at se, hvem der ligger øverst på hitlisten i øjeblikket?

www.medium.com: En amerikansk blog, der handler om lidt af hvert her i livet. Der er mange nyttige artikler som er værd at læse. Og reflektere over.

www.opera.com: Hvorfor skal det altid være Chrome, Firefox og Internet Explorer folk snakker om? Prøv dog den norske opfindelse, Opera! En god, gratis browser.

www.carolinewozniacki.dk: Caroline Wozniacki er efter min mening en af de kønneste sportsstjerner i tidens mediebillede. Hun udstråler selvsikkerhed og gåpåmod og det kan vi andre lære en masse af!

[Foto: fra MC Fight Night’s hjemmeside]

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.