Fem ørkenvandrende fredagslinks

Fem ørkenvandrende fredagslinks

Så kom sneen. Vi ser nu danske landskaber klædt i hvidt, ganske vist ikke ret lang tid ad gangen, men måske et tegn, der hvisker hvid jul i ørerne på danskerne. Julen er jo rundt hjørnet, og derfor er vi nødt til at emnet op her på Nettips. En skønne dag forstås.

Der er jo mange andre spændende emner. Eritrea. Eller EM i håndbold for kvinder med et dansk landshold, som ikke virker alt for sikre. Det gør FCK ej heller – måske fordi de skulle en fodboldkamp med to mand i undertal. Undertal er de ikke så meget for hos McLaren, men alligevel måtte unge Magnussen finde porten. Synd for dette store farttalent.

Men lad os kaste et blik på denne uges fredagslinks, som byder på lettere adspredte emner. Igen har Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér været sød at sende os gode ideer til links, som kan komme alle læsere til gode. Det handler således om de sikre passwords. Hvor sikre er dine passwords? Er de nemme at knække? Det kan du få svaret på via links herunder.

Morten har også et par gode ideer til podcasts, blandt andet om ”Historien om internettet” samt en podcast om Android. Endelig skal denne uges

www.passwordmeter.com: Hvor sikre er dine passwords? Du ved sikkert godt, at passwords skal være så sikre som muligt, og du blander sikkert også både små og store bogstaver, tal og tegn. Men hvor sikkert er dit yndlingspassword egentlig?

www.howsecureismypassword.net: Samme dagsorden på denne hjemmeside. Indtast dit password og bemærk hvor godt eller skidt det er? Sikre passwords er særdeles vigtige!

www.internethistorypodcast.com: Internet History Podcast – hvis man interesserer sig for udviklingen. Der er blandt andet et interview om de første banner ads, som er sjovt. Nørdet, men/og sjovt.

www.podnutz.com/aaa: Android App Addicts – de har et par shows om ugen, hvor de taler om Android-apps. Jeg havde jo aldrig selv ventet at skulle gå op i den slags, men efter at have kigget mig omkring efter det bedste bud på email-, kalender- og andre programmer, så har man alligevel været lidt rundt. Jeg kender Podnutz fra tidligere, fordi de også har et par Linux-shows. De er meget underholdende.

www.juleshop.dk: Og endnu et eksempel på hvor skidt det er, når folk køber labre domæner for så at misbruge dem på det skammeligste. Hvis man køber sådan et godt domæne her, burde man hænges op i en elektronisk gabestok for at misbruge det. Hvad skal jeg bruge et postkort til?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.