Fem ordinære fredagslinks

Fem ordinære fredagslinks

Om lidt siger vi første søndag i advent. Mørket sænker sig over landet ved 16-12-tiden, og mange ting kan se sorte ud. Heldigvis er vi mange, der er udstyret med stearinlys og pærer i lampetterne. Tænd dem.

Lad os få lidt lys over land og rige. Lad os smile til hinanden. Lad os inspirere hinanden til et bedre sted. I lokalsamfundet. I byen. I landsdelen. I Danmark. I Europa. Overalt. Hjælp folk, som trænger til et kærligt skub – eller en skål mad. Hjælp din nabo med at skifte pærer. Eller inviter ham/hende på en kop kaffe.

Fredagen står desuden også i julefrokostens tegn. Her på Fremtidsfabrikken holder vi årets julefrokost i dag, og med udsigt til Svendborg Havn vil vi forsøge at være krælige mod hinanden. Sild. Frikadeller. Ris a la mande. Mandelgave. Snaps. Jo, vi vil være gode ved hinanden.

Det er vi i øvrigt hver dag. Ved du hvor meget det betyder at blive mødt af et smil og en rar bemærkning. Hvornår har du sidst smilet til en fremmed? Prøv det. Smilet er den bedste trådløse forbindelse imellem menneskene.

Med denne prædiken er jeg klar til at skyde 5 fredagslinks af sted ind i din browser. Der er lidt af hvert i dag, så sorter i det med sikker hånd. Er du i tvivl om du skal klikke på et af mine links, så gør det! Du sendes ind i gabet på webmaster-nørderi, Black Friday, fysioterapi, domænemisbrug og Kählervaser …

www.blackfridaydanmark.dk: Jo, den er god nok. I dag er det Sort Fredag i Danmark. Det kommercielle stads fra USA har igen ramt os, og i dag kan du gøre gode køb måske. Om ikke andet er der mulighed for at spare lidt penge på de julegaver, som du måske skal købe.

www.palpation.dk: Fysioterapi. Fysioterapeut. Kært barn. Mange navne. Og begreber. Christian hører til en af landets dygtigste fysioterapeuter, og jeg er så heldig at kende ham. Palpation? Den mulighed hånden giver for at undersøge en krop.

www.advent.dk: Det gør altid ondt i kroppen på mig, når gode domæner ikke bliver brugt. Advent.dk er blot et lille eksempel på misbrug. Måske man skulle melde misbruget til Danske Domænemisbrugsterapeuter?

www.kahlerdesign.com: Så er den tilsyneladende gal igen. Der er så meget mænd ikke forstår.

www.quirktools.com/screenfly: Screenfly er et godt redskab til folk, som gerne vil se/opleve websites på forskellige platforme i forskellige størrelser. Hvordan ser din virksomheds hjemmeside for eksempel ud på en iPad?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.