Fem nådesløse fredagslinks

Fem nådesløse fredagslinks

Kig ud af vinduet og nyd at verden fungerer. Kig videre på skærmen her og bemærk at nettet også fungerer. Nettips.dk serverer en række fredagslinks til de sommerglade læsere, og lad os komme i gang med foretagendet, inden det bliver alt for kedeligt.

I dag vil vi traditionen tro servere fredagslinks med mange forskellige emner, for eksempel illedsøgning til skoleelever og studerende, et lydprojekt i Google Chrome, en gratis billedtjeneste og et website der hjælper dig med at tælle ord og karakterer. Og så får du også lidt hjælp til at finde dit næste domæne.

www.balldroppings.com/js/: Denne her er vældig interessant, hvis du bruger Google Chrome browseren. Du kan med musen trække nogle streger, hvorefter boldene ændrer retning. Husk at skrue op for lyden.

www.resizeyourimage.com: Mange kender til problematikken: at ændre på en billedstørrelse. Men hvordan gør man lige, og er det ikke besværligt at skulle downloade et billedprogram først? Her kan du uploade en billedfil og få hjælp til at gøre billedet større eller (helst) mindre.

www.wordcountertool.com: Når du skriver tekster til hjemmesider, har du formentlig et ønske om at få artiklen læst af så mange som muligt. Her er søgemaskineoptimering vigtigt. SEO gør at du forsøger at lokke robotten til at kunne lide dine tekster i forhold til konkurrentens ditto. Her er en vigtig parameter at teksten har en vis længde. For korte tekster duer ikke. Hvis du mangler et værktøj til at tælle ord eller karakterer, kan du gøre det online her.

www.leandomainsearch.com: Enhver, som er ved at oprette et website, ved hvor svært det kan være at finde et ledigt domæne, hvor det perfekte keyword indgår. På denne amerikanske tjeneste får du hjælp til at finde et ledigt domæne, hvor dit ønskede ord indgår.

www.photosforclass.com: Photos for Class ere n online søgetjeneste, der hjælper skoleklasser, studerende og den slags godtfolk med at finde billeder, som kan bruges I opgaver og lignende. Billederne hentes fra gratis tjenester (Creative Commons), og der er indsat søgefiltre så porno og vold undgås.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.