Fem myreflittige fredagslinks

Fem myreflittige fredagslinks

Efteråret har ramt Danmark, og vi kan atter sætte pris på solen og varmen, når den strejfer vore kinder imellem regnbygerne. Solen er nødvendig, og det samme er indsatsen mod sygdomme i Danmark og resten af verden. Ebola lurer rundt hjørnet, mens vi fortsætter kampen imod cancer. Vi håber på gennembrud, så vi kan komme denne frygtelige sygdom til livs – ganske som amerikanske forskere er i gang med at finde den rigtige kur mod ebola. Ellers stod ugen også på danske svømmeres succes til et mesterskab samt danske halvflop på grønsværen i jagten på Champions League. Nu kommer fredagens links til trofaste læsere. I dag skal du se nærmere på dansk rock, WordPress, CMS, pålækker med spor af listeria samt en lækker gratis browser i ny version.

www.tulip.dk: Hvis du har købt pålæg fra Tulip, er det langt fra sikkert at det er pålækkert. Overvej at smide maden i skraldespanden. Listeria spøger.

www.maxthon.com: Maxthon Cloud Browser skulle være et forrygende gratis alternativ til Chrome, Firefox og Internet Explorer. Nu er Maxthon Cloud Browser ude i en ny version.

www.cms.dk: CMS står i nørdkredse for Content Management System. Derfor blev jeg en smule overrasket over indholdet på denne hjemmeside.

www.wp-danmark.dk: Dette er et forum for danske brugere af WordPress. Et godt system, og lige en hemmelighed: Nettips er i gang med at bygge en ny version af sitet, baseret på WordPress. Stay tuned!

www.gogoberlin.com: Go Go Berlin er et spændende dansk rockband fra Silkeborg.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.