Fem misvisende fredagslinks

Fem misvisende fredagslinks

Fredagen er landet, og vi er nu nået til den midterste fredag i en herlig dansk sommermåned. Jeg ved af erfaring at man somme tider ikke skal snakke alt for meget, så jeg vil springe chit chat over gå direkte til stålet.

I dag vil Nettips.dk slæbe dig og dine medlæsere hen til hjemmesider på nettet, der gør jer alle sammen klogere på emner som eksempelvisinteressante tal fra internettet her og nu, mærkværdig humor, videoklip, verdens bedste golfspiller og sladder fra USA.

www.jordanspiethgolf.com: De mennesker, som kender mig pænt godt, ved at jeg elsker at spille golf. Jeg er ikke ret god til det, men det er altså verdens bedste sportsgren. Synes jeg. Og verdens bedste spiller er efter min mening Jordan Spieth. Her kan hverken Thomas Bjørn, Rory eller Tiger følge med. Er du enig?

www.lolwot.com: LOL er en forkortelse for Laughing Out Loud – altså at man skraldgriner i høje høje toner. Lolwot er vel et forsøg på at samle en masse grinagtige ting på ét site, og det sker både i form af nyheder og videoklip.

www.usmagazine.com: Er du til sladder om de kendte? Altså den værste gossip om celebrities i det meste af verden? I så fald kan US Weekly godt være noget for dig. Nyheder, billeder, videoklip og mode er nogle af de kategorier, du kan svælge dig i.

www.theoatmeal.com: Oat Meal er også et forsøg på at skabe et humoristisk website med quizzer, vittighedstegninger og den slags. Det er langt fra al humor jeg forstår – slet ikke herinde.

www.pennystocks.la/internet-in-real-time: Denne her er ret interessant, synes jeg. Her ser du internettet i real tid, altså hvad der foregår på nettet, mens du surfer løs. Du ser hvor meget Google tjener i sekundet, hvor mange tweets der sendes ud her og nu, hvor mange apps, der downloades til iOS og meget meget mere.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.