Fem lystsejler fredagslinks

Fem lystsejler fredagslinks

Danmark er så småt ved at komme i gang efter en god sommerferie. Nuvel, jeg ved godt at der stadig er mange danskere, som holder ferie, men størsteparten af os er formentlig kommet i gang på jobbet.

Personligt er jeg startet op på fuld tid i eget firma, og mange af de prægtige mennesker, som jeg møder her på Fremtidsfabrikken hviler ikke på laurbærrene. Der skal bestilles noget.

Det gør de også i Folketinget, hvor nogle politikere får en ganske attraktiv løn – så attraktiv at nogen er begyndt at returnere den. Løn er jo egentlig et ganske pudsigt begreb, der vel altid har eksisteret.

Løn som fortjent

I ferien så jeg Django – en forrygende film, som blandt andet handler om slaveri i USA for ikke ret lang tid siden. Slaverne fik ingen løn. Og det er ikke meningen! Alle mennesker skal have løn, hvis de bestiller noget – bare ikke tyveknægte og pushere. De skal stoppes, skal de. Og puttes i kasjotten. Løn som fortjent.

Fredagens links peger i mange forskellige retninger. Der er blandt andet 2 forskellige fartøjer: segways og cykler. Så er der lidt om Windows 10 og italienske specialiteter samt lidt om jagtrejser.

www.segwaylangeland.dk: Hvis du en dag tager til Langeland – eller Sydfyn generelt – bør du besøge Segway Langeland, hvor du kan få guidede ture på de underholdende køretøjer, eller hvad man nu skal kalde dem. Marlene er sød, og hun vil tage godt imod jer.

www.appetito.dk: Italienske specialiteter. Nam nam. Appetito i Svendborg sælger de lækreste specialiteter fra Italien, så hvis du kører ind i Sydfyns hovedstad, så kør forbi Appetito. Det fortryder du ikke. Se dejlige opskrifter og besøg deres madblog.

www.jagtrejser.dk: Når det handler om jagt og fiskeri, er jeg helt blank. Derfor er det dejligt at vi har firmaer i Danmark, som kan hjælpe de interesserede. Limpopo Travel hjælper dig, hvis du ønsker at rejse udenlands og fange en laks eller skyde en buk.

www.windowscentral.com: I disse dage er Windows 10 på manges læber. Er det godt? Eller skidt? Eller ingen af delene? Og føler du dig overvåget? Ikke desto mindre findes der et hav af sites på nettet, der fortæller om Windows 10, blandt andet Windows Central.

www.postdanmarkrundt.dk: Efter at det blev bekræftet at de dygtigste cykelryttere naturligvis har snydt, såp vandet løber af dem, mistede jeg interessen for cykelsport. Nu ser jeg det kun en gang imellem. Eksempelvis følger jeg overhovedet ikke med i Post Danmark Rundt, men interesserede læsere skal ikke snydes for et link. Vinderen findes vist nok på søndag.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.