Fem livagtige fredagslinks

Fem livagtige fredagslinks

Life is good. Et kig ud af vinduet fortæller at det bliver en flot dag, og genboens ældste knægt er ikke længere teenager. Tillykke, Rasmus. Ugen bød på en tung kommisærpost, og der er ikke tale om comeback til Henning Christophersen. Vestager skal ned til EU og kæmpe imod Google, Microsoft, Dell og hvad de ellers hedder. Der skal være lige forhold for alle. Store pengepunge skal ikke forfordele firmaer. Nix. Men hvilken browser mon Vestager bruger, når hun surfer på nettet? Ugen bød også på en fodboldsag, hvor en ung talentfuld spiller blev beskyldt for at være ond imod en bolddreng. Kom nu ned på jorden! Der sker store ulykker omkring os, så lad os vende den blide kind til og hjælpe hinanden til at smile overbærende en gang imellem. Elsk det nu, det satans liv! Fredagens links skaber karma, fordi vi sammen går på engelsk pub, ny dansk festival, livsstilsblog med mere.

www.tinderbox.dk: Her troede jeg at jeg skulle ind på en ny festivals hjemmeside. Tinderbox finder måske sted i Odense til næste år – med kommunal støtte. Men domænet virker ikke, så jeg tjekkede hvem der ejer det. Og ved du hvem der ejer det? Det gør Northside Festivalen såmænd. Tøhø, jeg fornemmer domæne- og festivalkrig.

 

www.thewondrous.com: Over en halv million mennesker besøger The Wondrous Magazine hver måned. Det er et spændende sted med artikler om alt lige fra rejser, videnskab, fotografering og nørderier. Tjek for eksempel deres Top Ten!

 

www.whenyourebored.com: Når du keder dig! Så kort kan det siges. Her finder du online spil og videoklip. Efter et par minutter på sitet ville jeg stadig kede mig, hvis jeg kedede mig. Det gør jeg nu ikke, og jeg kommer heller ikke tilbage til stedet. Men webadressen er da meget hyggelig.

 

www.netflixroulette.net: Vi er på Netflix herhjemme. Vi betaler nogle kroner om måneden for at få mulighed for at streame en masse film. Somme tider sidder vi længe og leder efter den gode film. Med Netflix rouletten får du hjælp til at finde den næste gode film, som du skal se. Ideen er sjov, men det er ærgerligt at de kun viser ét forslag ad gangen.

 

www.pintsinthesun.co.uk: Englænderne forstår det! De har en enestående pub-kultur, hvor de mødes fysisk hver eftermiddag i stedet for at gå hjem og hænge foran Facebook. Nix, de mødes, shaker hands og drikker en enkelt pint eller to. Dette website hjælper dig med at finde en pub, der ligger i solsiden!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.