Fem kvadratiske fredagslinks

Fem kvadratiske fredagslinks

Vandet har ramt Danmark. Tørken er slut i denne omgang. Inden længe kommer frosten, og så forvandles regn til sne. Det er med andre ord tid til at få tjekket bilens dæk – har du monteret vinterdæk, for vinteren begynder måske for alvor i weekenden. Det er også i weekenden at herrelandsholdet i håndbold skal bevise at de kan vinde kampe trods mange skadede spillere. EM slutrunden finder sted i Herning, et hyggeligt sted i Europa. Hvis man ikke er til håndbold, er der heldigvis mange andre gode tilbud. Internettet for eksempel. Og nettet bugner med fine links, blandt andet til anderledes videoklip, anderledes gadgets, anderledes it nyheder, anderledes nursing og anderledes ungdom.

 

www.hackerthings.com: Hackerthings er sådan et dejligt websted for mænd, som lige mangler den ultimative gadget. Ikke kun inden for smartphones og tablets! Næ, også inden for hus og hjem. Hvad med for selvrensende akvarium eller din egen USB kanon?

www.appy-geek.com: Appy Geek er blevet en af mine favorit apps på min smartphone. Et lækkert finish og design pakker it nyheder ind. It nyhederne kommer fra mange forskellige, udenlandske kilder, og du vælger selv hvilke af kilderne du ønsker nyheder fra. Duer til Android, iOS og Windows Phone.

www.nursingworld.org: Fredagslinks er også links til sites, som du ikke vidste eksisterede. Nursingworld er de amerikanske sygeplejerskes samlede portal, og herinde finder du virkelig mange interesante informationer. Hvis du altså er en amerikansk sygeplejerske…

www.ungunivers.dk: Ungunivers er et relativt nyt dansk site, der henvender sig til unge. Emnerne fokuserer på ting, som er centrale for den danske ungdom, for eksempel at flytte hjemmefra, sundhed, motion og job. Bag sitet står Ungarbejde.dk.

www.pleated-jeans.com: Hvis du trænger til lidt morskab, kan det være du finder det på Pleated Jeans. Dette amerikanske websted forsøger at rette dine mundvige opad via videoklip, GIFs, dyr og andre uinteressante ting og sager. Se for eksempel at man kaster snebolde på en dejlig, varm strand…

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.