Fem klynkende fredagslinks

Fem klynkende fredagslinks

Eftersommeren er over os, og trods det særdeles dårlige vejr på de danske breddegrader ser det  ud til at folket er i stand til at nyde sensommeren – det er de færreste der bærer nag. Det betaler sig heller ikke, for det hjælper jo ikke på vejret i juli.

Eksplosioner i Kina er voldsomt. Onsdag aften dansk tid gik det galt i den kinesiske by Taijin, hvor to kæmpestore eksplosioner satte byen i alarmberedskab. Mange mennesker er sårede og i skrivende stund er 44 omkommet. Ulykker sker altid, når det ikke forventes.

Nogen siger at en ulykke sjældent kommer alene. At være alene er bestemt ikke noget man bør stile efter, og jeg bliver altid glad i låget, når nogen tager sig af andre. Herfra skal der lyde en kæmpe respekt til SOSU assistenten, som tager sig af landets ældre borgere.

Mange ensomme tyer til de sociale medier, hvor der sker noget døgnet rundt. Her er der hele tiden aktivitet, og man kan se bekendte boltre sig med statusopdateringer, links, likes og hele molevitten. Har du personer i dit netværk, som måske er lidt for ensomme?

Skriver du til dem? Besøger du dem? Inviterer du dem?

Denne fredag byder på lidt af hvert. Vi skal nørde med en omgang SEO, hvor du får viden om 3 ting, som du skal være opmærksom på, hvis du driver en webshop. Vi skal kigge på dit næste online stopur (Toggl), smukke informationer, Alphabet og en masse om Google.

www.informationisbeautiful.net: Vi elsker informationer. Helst døgnet rundt. Det er da også pokkers ærgerligt at vi er nødt til at sove en gang imellem… Information er skønt. Information is beautiful…

www.everythinggoogle.com: Er du Googleman som undertegnede? Vil du vide mere om firmaet, som nu gerne vil hedde Alphabet? Selv om navnet faktisk er optaget af en anden registrant.

www.abc.xyz: Nå dadada, hvilken spændende adresse, hva’? Gæt lige en gang, inden du klikker på linket: hvad og hvem gemmer sig bag? Jeg tror ikke du gætter det. Eller gjorde du? Så giver jeg en kop virtuel kaffe.

www.ivaekst.dk/blog/emil-blucher/webshopejer-her-er-de-3-typiske-seo-fejl: Emil er en klog gut, der ved et og andet om SEO, altså søgemaskineoptimering. SEO er spændende, synes jeg, så jeg læste hans artikel med interesse. Her får du blandt andet et spændende link til en netservice, der tjekker dit site.

www.toggl.com: Har du gang i forskellige projekter, hvor det kunne være rart at have styr på tidsforbruget? Så overvej det gratis værktøj Toggl, hvor du med dit eget login har over blik over projekterne. Sæt stopuret i gang og sluk det når arbejdet er færdiggjort. Der er mange smarte finesser i Toggl. Prøv det.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.