Fem klaustrofobiske fredagslinks

Fem klaustrofobiske fredagslinks

Så gik nok en uge. Danmark er så småt ved at genfinde jobbet efter en uforglemmelig dejlig sommer, altså set med solbriller. Det blev også den sommer, hvor et parti udskiftede en formand med en borgmester, som kun er kendt i Viborg og omegn. Og så var det jo også en uge med begyndende fodboldfeber i Champions League og gammel torvedag i Svendborg. Nå, nu blev det superlokalt. Denne uges fredagslinks skal hjælpe dig videre og tættere på størrelsesforholdet mellem mennesker og alt mellem himmel og jord, filmlocations i StreetView, Island, videosite samt magiske billeder i 3D, hvor magien udebliver.

http://filmap.tumblr.com: Film-locations fra det virkelige liv med brug af Streetview. Linket er venligt delt af Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér.

www.island.is: Mens disse linjer forfattes, ser fruen en udsendelse på Drs hjemmeside om Island. Enestående natur. Tjek denne spændende hjemmeside.

www.showyou.com: Nok et videosite, hvor du får adgang til spændende ting og sager ved at klikke på de tre Adidas-streger øverst til venstre.

www.magiceye.com: 3D billeder på en skærm på en hjemmeside på internettet på en fredag…

http://htwins.net/scale2: Hvor stort er universet? Brug denne hjemmeside til at få et indblik i hvor stort mennesket er i forhold til fugle, insekter, elefanter, Mount Everest, Månen, et lysår…

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.