Fem keglede fredagslinks

Fem keglede fredagslinks

I dag spænder fredagslinks fra det aktuelle til det generelle – lidt at tænke over i den kommende tid. Derfor får du links til hvordan du ændrer login til NemID, 5 nemme SEO opgaver du kan hygge dig med i ferien, inspiration til at skrive den gode jobansøgning, alt om tolkning samt hvad problemer er, og hvad problemer måske i realiteten ikke er…

www.prosa.dk/aktuelt/cpr-faq/deaktiver-cpr-login-paa-nemid: Som følge af deres egne problemer med offentliggørelse af medlemmers oplysninger har IT-fagforeningen PROSA skrevet en lille vejledning, som nu er endnu mere aktuelt end ved udgivelsen: Hvordan man ændrer sit login til NemID, så personnummeret ikke længere er det, man bruger til at logge ind med.

www.webtuner.dk/seo/5-nemme-seo-opgaver: 5 nemme SEO opgaver du kan arbejde med i sommerferien. Sæsonen, hvor man læner sig tilbage og lægger benene op, har sin egen version af forårs- efterårs- og julerengøringen: Hvordan man optimerer sit SEO-resultat på hjemmesiden.

www.skrivansoegning.dk: Inspiration til at skrive ansøgninger. Denne side har eksempler på ansøgninger til forskellige brancher, så man kan lade sig inspirere – og også til, hvordan man skal vinkle sit CV forskelligt, altefter om man har teoretiske kundskaber eller praktisk erfaring.

www.alt-om-tolkning.dk: Alt om tolkning. En weblog om tolkning som fag med mange interessante eksempler på tolkens udfordring, tolkens arbejde – og vigtigheden af, at tolken har kompetencerne med sig, for det kan gå meget galt.

www.first-world-problems.com: First World Problems er på den ene side en let og humoristisk side, men på den anden side peger den på, hvordan man let kan gå hen og blive forkælet, og det er måske meget rimeligt, at man lige får proportionerne på plads, når man brokker sig over, at pizzaen er for varm, man ikke kan huske de seneste nummer på poppens top 10 eller lignende problemer, som måske ikke er nær så meget problemer, som de føles i første omgang…

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.