Fem jubilerende fredagslinks

Fem jubilerende fredagslinks

Velkommen til årets første fredagslinks. Nytåret blev skudt flot ind her på Sydfyn, hvor en skyfri himmel bød velkommen til krudt og kugler for tusindvis af kroner. Tænk at mennesket på så hoverende vis skyder så meget fyrværkeri af! Nå, ellers handler tiden jo om Helles nytårstale og alle de kloge hoveder, som kommenterede den. Ellers er der vel ikke andet at sige end at det er tid til fredagslinks. Denne første fredag i 2014 booster spændende links igennem, blandt andet til Walter Mitty, science fiction-agtig viden, skøre amerikanere, sommerfugle, møl og nostalgi på højeste niveau.

www.waltermitty.com: Denne film så jeg i går aftes med min dejlige familie. Filmen om Walter Mitty anbefaler jeg på det varmeste. Gode præstationer, imponerende billeder og skøn musik med blandt andre Hall and Oates, David Bowie og Jack Johnson.

www.popsci.com: Popular Science er et amerikansk online tidsskrift, som sikkert interesserer andre nørder end lige undertegnede. Følg med i tidens trends, og se hvad der rører på sig i morgen.

www.imjussayin.co: En noget anderledes hjemmeside med et anderledes syn på virkeligheden. Se blandt andet bedstemor fortælle en fæl vittighed, eller billeder af kæledyr, som får en anderledes behandling.

www.butterfliesandmoths.org: En hjemmeside, som udelukkende handler som sommerfugle og møl. Hvad siger du så?

www.yourememberthat.com: Er du parat til at gå tilbage i tiden? På denne website har du mulighed for at se eller gense spændende sager fra før 1930’erne og op til i dag. Hvis du registrerer dig derinde, kan du også uploade billeder!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.