Fem joviale fredagslinks

Fem joviale fredagslinks

Selv om ingen i regeringen vil indrømme det, er valgkampen gået i gang. Plakater og personlige fremmende kommentarer og holdninger til dit og dat flyder igennem æteren. Ingen er vist i tvivl om, at Helle haler ind på Lars.

I England stemmer de også og mens disse linjer forfattes, ser det ud som om at Helle mand vinder stort i Wales (det burde han også), og at Skotland vender Labour ryggen.

Jeg vender ryggen til computeren og fokuserer på en golf weekend med gode venner fra Nyborg. Nyborg er hovedstaden på Østfyn, og var engang hovedbyen i Danmark.

Og så til fredagslinks, som inviterer dig i kløerne på et dansk golfcenter, fantastiske fotos, amerikansk blog, udviklingen på nettet samt en tjeneste der kan afgøre, hvor gammel du er!

www.how-old.net: En ret sjov tjeneste! Ud fra et billede kan tjenesten afgøre hvor gammel personen er på billedet. På at uploade et billede af dig og kæresten og lad hjemmesiden afgøre, hvem der ser yngst/ældst ud. På billedet ovenfor ser du for eksempel at vores statsminister holder sig godt, idet hun anslås til at være 38 år. Vi kan være stolte af Helle!

www.distractify.com: Jeg sætter altid pris på anderledes blogs, og denne amerikanske er en af dem. Selv påstår de at de har over 250 millioner læsere. Det tvivler jeg på, men historien er da god.

www.quickshott.com: Hvis du kan lide at kigge på fascinerende fotos, bør du lige besøge dette website, som er fyldt med vanvittigt gode billeder. Tjek kategorier som Amazing, Humor, Weather ud. Plus mange andre, men pas på: du bruger hurtigt minimum en halv time derinde.

www.evolutionoftheweb.com: Gå på opdagelse på nettet. Her får du en farvelade, som præsenterer nettet i forhold til browsere i forhold til meget af det, som du bruger internettet til. Nok mest for hardcore nørder, men tjek det ud alligevel.

www.brundtlandgolfcenter.dk: Et dejligt dansk golfcenter, ikke langt fra Kolding – ej heller fra den dansk-tyske grænse. Her kan du sove lige ud til golfbanen, og der diskes op med dejlig morgen- og aftensmad. Foooooore!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.