Fem jættende fredagslinks

Fem jættende fredagslinks

Det er fredag, og mens nogen går til ferie, slutter den for andre. Undertegnede må for eksempel gå ind til en weekend velvidende, at arbejdet kalder mandag morgen. Og det skal jeg jo dybest set være tilfreds med. At have et arbejde er ingen selvfølge, og jeg kender efterhånden mange, som ville være glade for et ”hvilket som helst arbejde”. Så jeg klager ikke. Det gør jeg til gengæld over ukrainske tilskuere, fjender i Mellemøsten, intolerante politikere samt priser på sund økologisk mad. Snik snak slut. i skal i gang med fredagslinks. De tager dig i hånden og fører dig til domæne- oh hjemmesidetjek, gratis kontorpakke, forladte områder og bygninger, et japansk socialt medie samt historier, der går viralt.

http://destroyed-and-abandoned.tumblr.com: Et interessant link, som trofaste Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér har bidraget med. Tak, Morten. På siden ser du eksempler på steder, der er forladt. Forfald i værste grad.

http://da.libreoffice.org: Tjek den nye version af den gratis kontorpakke, Libre Office. Der er tale om stor nytteværdi til nul kroner. Vildt. Inspirationen til linket fik jeg via vort skarpe forum.

www.viraldoza.com: Masser af historier går viralt. Det betyder at de lynhurtigt spredes på nettet via eksempelvis de sociale medier. På Viral Doza får du de populære og hypede.

www.minus.com: Apropos de sociale medier. Der findes et hav af dem, og her endnu et eksempel. Minus ser meget japansk ud, men prøv det lige af og vend så tilbage og giv din mening til kende her på Nettips. Er Minus spild af tid?

www.supermonitoring.com: Super Monitoring er en tjeneste der hjælper dig med at holde styr på dine domæner / websites. Hvis du tegner et abonnement, får du en sms, hvis din hjemmeside er nede. Der er en gratis løsning, men bemærk venligst at jeg ikke har erfaring med tjenesten.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.