Fem isnende fredagslinks

Fem isnende fredagslinks

Dagens overskrift på de famøse fredagslinks er forhåbentlig en advarsel til frk. Vinter om, at hun godt kan pakke sydfrugterne og lade foråret komme til os. Vi orker ikke mere isnende kulde, og ugens stigende temperaturer samt udvidet dagslys kan mærkes i krop og sind. Vi skriver i dag 1. marts. Gentager: det er i dag den 1. marts! Og så til de sædvanlige fredagslinks. I denne uge undgår vi ikke at se på El Classico, et specielt ishotel, inspiration til gode bøger, tips til et par danske politiske domæner samt en lille tjeneste på nettet, hvor du kan copy paste tekst og sende til vennerne.


www.realmadrid.com: Lørdag spiller Real Madrid imod Barcelona. Dette fredagslink peger på den rigtige vinder, nemlig kongeklubben fra Madrid. Enig?


www.icehotel.com: Et hotel bygget af is og sne. Medbring sovepose og sutsko!


www.nyedemokrater.dk: Lige nu er der intet på hjemmesiden, men domænet er allerede købt – af en anonym person… Ps. Denyedemokrater.dk er stadig ledigt…


www.justpaste.it: Sæt teksten ind på papiret og del med vennerne. Nemt og enkelt. Men nyttigt og brugbart?


www.goodreads.com: Anmeldelser og inspiration til gode bøger og romaner. Ingen undskyldning for ikke at læse en god bog!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.