Fem interessante fredagslinks

Fem interessante fredagslinks

Sommeren indtil nu har vist, at det er klogt nok at have noget i baghånden, hvis man havde planlagt en tur i skoven. Dagens fredagslinks viser vej i skoven, men giver også lidt ekstra, hvis man er nødt til at holde sig bag lukkede døre… Uden at røbe for meget handler det fx også om intelligent tegneserie, sprog, cykelkort, klogskab samt Tor Nørretranders.

http://www.savagechickens.com: Savage Chickens – en intelligent tegneserie om… ja, du gætter det nok.

http://www.klartsprog.com/klar-blog: Klart Sprog – en weblog om at bruge sproget. Den er rettet imod folk, der arbejder med markedsføring, men der er noget at lære eller i hvert fald stof til eftertanke for de fleste!

http://www.ibikecph.dk: IBikeCPH – er et cykelkort med ruteplan, baseret på OpenStreetmap. Som navnet siger, er den fokuseret på København, hvor kortet er særligt godt i forhold til cykelmuligheder – men den kan også lave en rute andetsteds.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect: Dunning-Kruger-effekten – Det akademiske studie, der dokumenterer, hvordan de mindre kloge ofte føler, at de er mere kloge.

http://www.tor.dk/da/hent: Vær nær – Tor Nørretranders har givet sin seneste bog fri til download med en opfordring til at donere, hvis du finder den til gavn.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.