Fem indonesiske fredagslinks

Fem indonesiske fredagslinks

Indonesien? Er det ikke en øgruppe, hvor de spiller badminton dagen lang? Nå ikke, jamen så må vi finde nogle andre spændende fredagslinks til folket. Jeg kunne godt hive nogle links om grundlovstaler frem. Eller links der handler om bilag, formandskampe eller fælles fodslag. Et link kunne også pege på en hjemmeside, der handler om psykopater med skydevåben i Canada. Eller om de fornuftige grunde til, at det nu er slut for hunde at bade på danske strande med blåt flag. Men nej, langt hellere vil jeg linke til hjemmesider, der hjælper dig med dit navn, NemID, tips og tricks til genvejstaster, Android, Microsoft, Google, Apple og Facebook samt forunderlige animere gif’er.

www.dst.dk/da/Statistik/emner/navne/HvorMange.aspx: Hvor mange hedder det, som du hedder? Tak til Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér for indsparket 🙂

www.nemid.nu: Når det handler om NemID, fristes mange sikkert til at gå ind på webadressen, der ender på punktum dk. Men det skal I ikke. I skal ind på punktum nu. Og gør det nu…

http://windows.microsoft.com/is-IS/windows7/20-pc-shortcuts: Jeg er pjattet med genvejstaster, så her får du gode tips til genvejstaster til Windows fra Microsoft. Prøv for eksempel Ctrl + Shift + Esc.

www.gif.tv: Animerede gif’er er blevet voldsomt populære. Man kan vist roligt kalde det retro og stærkt comeback. På denne tv-kanal får du mange sjove gif’er.

www.hacktabs.com: På Hacktabs finder du vanvittigt stærke tips og tricks til mange emner, blandt andet til Android, Microsoft, Google, Apple og Facebook.

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.