Fem historiske fredagslinks

Fem historiske fredagslinks

Kristi himmelfartsferien er over os. Vejret smiler til os, og danskerne tager i vid udstrækning et livgivende favntag mod en helende weekend, hvor man kan komme lidt ned i hastighed. Vi skal hverken tale om sponsorater fra politisk ukorrekte pelsproducenter eller om mandskabsansættelse i århusianske fodboldklubber. Vi skal tale fredagslinks, og det skal gøres med maner. I dag vil Nettips trække dig hen til hjemmesider, som handler om så forskellige emner som private loger med folk fra Nordamerika og Europa, videnskab, irriterende kunder, Hiyooooo og sladder fra USA.

www.popsci.com: Hvis du er til videnskabelige forsøg eller har interesse i artikler om videnskab, er Pohttp://www.hiyoooo.com/psci garanteret noget for dig.

www.clientsfromhell.net: Åh, de dumme kunder, der bare konstant skal bruge support til dit og dat. Lad os dog oprette et website, hvor vi bander kunderne langt væk…

www.buzzfeed.com: Det er weekend, og vi glæder os til at ses med venner og udveksle sladder. Og hvorfor ikke brillere med sladder fra USA?

www.hiyoooo.com: Dagens griner? Eller bare fredagens mærkværdige link. Klik på den smilende mand. Husk at have højttaleren tændt. Hiyooo!

www.bilderbergmeetings.org: Bilderberg! En gang om året mødes folk fra Nordamerika og Europa i en slags loge. Og det man taler om, er hemmeligt. Nemlig!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.