Fem historiske fredagslinks

Fem historiske fredagslinks

En god kontorstol betyder meget. Hvis du ikke sidder ordentligt, når du arbejder ved computeren, kan det få irriterende følger for dig. Lad mig nævne nogle få:

  • Ondt i ryggen
  • Ondt i skuldre
  • Ondt i albuer
  • Ondt i nakken
  • Mindre virksomhed og foretagsomhed
  • Hovedpine
  • Øm rumpét

Derfor skal du passe på med at spare på de forkerte områder, når dit kontor indrettes. Sammen med min gode makker, Karen Marie, har vi lige investeret nogle penge i en god stol – og den er vi glad for. Faktisk så glad, at vi har svært ved at forlade stolen.

Og det er også en dum ide! Vi skal nemlig røre os – helst minimum en gang i timen – så når du køber kontorstolen, så køb også noget du skal rejse dig efter, fx en kaffemaskine. Nå, ikke mere snak. Vi skal i gang med denne fredags links, hvor vi omtaler mange interessante sites. Læs om gode bøger, kontormøbler, samfund, kunst, musik og billige computerspil.

www.scanoffice.com: Det var hos Scan Office vi købte vores stol. Det firma anbefaler jeg varmt.

www.cheapshark.com: Endnu et godt tip fra Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér. Morten skriver: – Jeg faldt over en anbefaling af sitet cheapshark.com – her laver man prisovervågning af computerspil. Jeg er ikke den store spiller, men det er i hvert fald ret smart sat op.

www.mindmovingmusic.dk: En spændende dansk hjemmeside, hvor du kan lære meget mere om musiks virkning på mennesket. Vidste du at du kan bruge lyd strategisk i din markedsføring?

www.iheartintelligence.com: En udenlandsk blog som har fokus på spændende ting i livet, for eksempel selvudvikling, teknik, helbred, miljø, kunst og samfundet. Der skulle være læsestof nok til en times tid eller to …

www.goodreads.com: Hvilken bog er den næste du skal have læst? Få inspiration til gode bøger i dette Læse-Facebook, hvor man hjælper hinanden med de gode bøger. For ægte læseheste.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.