Fem helsende fredagslinks

Fem helsende fredagslinks

Her gik man og troede at Danmark skulle have ny statsminister, og så udskydes det hele til august. Nå, det var måske ugens største nyhed i en syltetid. Heldigvis var der drama i Frankrig hvor en spanier styrtede på sin cykel. Heldigvis overlevede han og kan se frem til nogle ugers pause fra cykelstyret. Vi skal lige huske at have med, at Tyskland slog Argentina i en aldeles glimrende finale, og den titel er der ikke meget at sige til andet end at det var fortjent med et tysk verdensmesterskab. Her i huset droppede jeg min trådløse internetforbindelse til den stationære pc. I stedet har jeg fået mit elskede LAN-kabel tilbage. Dejligt og befriende med en stabil internetforbindelse. Og yt med en USB-baseret Asus trådløs forbindelse. Nå, det er fredag og vi serverer links til fjernstyring af lyset i en fremmed mands hus, græs der gror, et amerikansk blog-magasin, BigBrother lignende webcam samt Abbey Road Studio.

www.thoughtcatalog.com: Et spændende magasin med masser af forskellige artikler, skrevet på god, humoristisk og engageret vis.

www.watching-grass-grow.com: Ikke nok med at du kan høre græsset gro. Du kan også se det!

www.reallifecam.com: Det er ikke Bog Brother, men næsten. Her kan du følge nogle familiers liv via webcam. Bemærk at du skal betale, hvis du ønsker at se med i soveværelset…

www.abbeyroad.com: Husker du det berømte billede af fire englændere, der går på en vej i England? Tjek sidens webcam, hvor du ser hvad der sker nøjagtigt det samme sted – bare lige her og nu!

www.drivemeinsane.com: Tænk hvis du kunne tænde og slukke lyset i en fremmed mands hjem via din computer. Det kan du her.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.