Fem harske fredagslinks

Fem harske fredagslinks

Terroren ser mennesket lige i øjnene. Forfærdelige aktioner på denne klode så dagens lys i ugen der gik. Vi mennesker må stå sammen og sige til hinanden, at vi vil frihed på alle niveauer. Og så blev det altså fredag her på nettet, hvor Nettips naturligvis bidrager med en håndfuld fredagslinks.

Inden vi kommer så vidt skal det da lige siges at Olsen stopper, og at Laudrup er interesseret – hvis altså han bliver spurgt. Hvis DBU ikke spørger ham, er han ikke interesseret …

Husk også solformørkelsen. Selv om det ser sort ud, er det alligevel værd at tage med. Hvis du ser den live, så tag en tom dåse med og indfang mørket. Dette mørke kan blive penge værd. Personligt foretrækker jeg lyset. Og livet.

Og livet leves på nettet. Fredagens links peger på så livsbekræftende emner som livet, livshistorier, morsomheder, apps til Android, iOS og Windows samt nyheder.

www.lifebuzz.com: Endnu en amerikansk blog med meget varierede historier fra det virkelige liv. Læs den rørende historie om en engelsk sheep dog, eller se den meget dygtige kvinde beherske bølgerne på et bræt. Mange flotte historier med flotte fotos.

www.elitedaily.com: Elite Daily serverer ligeledes anderledes historier fra det virkelige liv. Læs om drengen, som blev beriget af at have en ung mor, eller se nogle af de fejltagelser du måske begik, da du forsøgte at tabe dig.

www.funnyordie.com: Jeg er ikke helt sikker på, hvad sitet handler om, men designet er anderledes. Bemærk den moderne hamburger-menu, som du kender fra responsivt design på tablets og smartphones.

www.appworld.dk: Elsker du at surfe efter de fede apps til Windows, Android og iOS? Så kast et blik på denne danske hjemmeside, som forsøger at skubbe gang i gode apps udvekslinger mennesker imellem.

www.newsnow.co.uk: Måske ugens bedste tip til det læsende folk: her får du nyheder i kilometervis, og det fortsætter derudad. Helt til Mælkevejen. Måske.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.