Fem gunstige fredagslinks

Fem gunstige fredagslinks

For nogen slutter vinterferien i dag. For andre starter den. Fynbo eller ej. Vinterferien er stadig aktuel for de fleste af os. Kulden har åbenbart i sinde at fortsætte dens iskolde tag i os blege danskere, og jeg opfordrer til at du forbliver indendøre med stearinlys og radiator tændt, mens din harddisks snurren skaffer dig lidt ekstra varmegrader omkring dine knæ. Det er fredag, og det skal fejres. Det gør vi med links, der peger dig i retning af karneval i Rio, Tim Christensen, et imponerende foto på 2,5 gigapixel, hestekød samt velklædte kvinder i sportstøj.

www.timchristensen.dk: Tim Christensen er Danmarks bedste musiker. Hvis Tim spiller i nærheden af dig, så tjek ham ud. Han er aktuel med en Paul McCartney udgivelse, som jeg allerede har anskaffet mig.

www.si.com: Et ultrakort domæne med masser af indhold, især i denne tid, hvor Sports Illustrated præsenterer årets nyeste badenymfer. Flotte farvefotos, må man sige…

www.horsemeatdisco-thealbum.com: Ja, jeg kunne ikke stå for dette kollektiv for DJs navn. Og så endda i discoklæder. Bliver det større?

www.rio-carnival.net: Et sted i verden fester de til sambarytmer, salsatoner og vuggende akkorder. Tøjet er kreativt og stemningen er løs.

http://dubaimap.hipa.ae/index.html: et imponerende syn fra verdens højeste bygning (2,5 gigapixel). Pas på du ikke får det skidt, når du kigger nedad.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.