Fem grufulde fredagslinks

Fem grufulde fredagslinks

Fredagen er over os. Nogen holder ferie. Andre passer deres job. Jeg holder ferie. Med stor tilfredshed. Skønt at sove længere end normalt, og dejligt at sidde oppe til klokken 01 for at se elendige semifinaler mellem orange og blå mandskaber. Heldigvis fik vi en på opleveren, da de hvidklædte bankede de gulklædte. Og cyklisterne har travlt på franske landeveje. Et mindre parti vil muligvis i regering igen efter næste valg, og så har vi fået en mand på en toppost i FN. Jo, trods agurketider er der da en smule at skrive hjem om. Og så er der jo vores fredagslinks, som holdt ferie i sidste uge. Denne fredag tager dig med med til hjemmesider, der handler om Tour de France, WordPress, kendtes kærester og koner, seneste browsere samt gratis spil.

www.wpexplorer.com: Jeg sætter stor pris på websitesystemet WordPress, der er verdens mest udbredte CMS løsning og blogsystem. Hos WP Explorer får du nyt om temaer, plugins og andre WordPress sager.

www.myabandonware.com: Er du til gamle og slidte spil fra 1980’erne og 1990’erne? Så prøv at finde nogle af dem her, hvor du får dem helt gratis.

www.outdatedbrowser.com: Har du brug for nyttige informationer om de mest anvendte browsere? Og skal du have hentet den seneste version af browseren?

www.playerwives.com: Et atypisk fredagslink, der lugter lidt af sladder og selfies. Her kan du se kendte spilleres koner og kærester.Se for eksempel Neymars kæreste, Gabriella.

www.tourdefrance.dk: Hvis du har lyst til at spilde tiden, så hop ind på denne hjemmeside, der fortæller om Tour de France. I 2008 vel at mærke…

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.