Fem gratis shooter spil

Fem gratis shooter spil

Lad våbnene. Gør dig klar til gæv modstand, for snart har du måske installeret et af de nedenstående gratis shooter spil. Normalt skal man betale kassen for at få adgang til de gratis skydespil, men websitet Makeuseof har fundet fem interessante skydespil, som hedder noget andet end Wolfenstein, Doom og Duke Nukem. Tjek dem ud. Måske har du fundet årets efterårs-tidsspilde…

All Points Bulletin: Reloaded
Her er der tale om en betaversion af et skydespil, som endnu ikke er udkommet. Her indtager du rollen som en småkriminel, der huserer i byen San Paro. Der er masser af muligheder for at skifte udseende (!), våben, køretøjer og musikvalg!
www.gamersfirst.com/apb

Full Spectrum Warrior
Spillet udkom tilbage i 2004, og udviklerne har nu gjort dette skydespil helt gratis. Spillet blev blandt andet brugt af US Army, og pointen er at du ikke selv skyder løs. Derimod styrer du to teams igennem forskellige missioner. Det gør du såmænd med musen, og de er dygtige til at lystre!
http://news.bigdownload.com/2008/10/07/download-full-spectrum-warrior-full-free-game/

Mechwarrior 4: Mercenaries
Hop rundt i et stort, øde landskab, hvor elementer som lasere og missiler drøner rundt omkring hovedet på dig. Pas nu på at du ikke kommer til at dræbe civilbefolkningen og andre uskyldige. Når du klarer dine missioner, optjener du penge, som du kan forkæle dig selv med.
www.mektek.net/projects/mw4/download.html

Alliance of Valiant Arms
Intet mindre end et koreansk first person shooter spil. Det har jeg lige godt ikke hørt om før… Men her får du alligevel mulighed for at skræddersy rigtigt mange ting i spillet, fx game modes, karakterer og den slags. Ifølge Makeuseof er der paralleller til Left4dead.
http://ava.ijji.com/

Team Fortress 2
Team Fortress 2 er tidligere nævnt på Nettips. Så du får ikke mere for den 25 øre.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.