Fem gramsende fredagslinks

Fem gramsende fredagslinks

Det er i denne weekend at en rigtig god ven har fødselsdag, og det er også nu at pinsesolen snart vil danse for os alle. Og vejret ser ud til at blive både dejligt varmt og måske ubehageligt vådt. Vi får se. Ikke desto mindre er det som om, at foråret og en begyndende sommer for alvor er kommet.

De kolde aftener er på vej væk, og snart skal vi til at leve livet i haven og på terrassen. Inden vi går i selvsving skal vi kaste et blik på ugens fem gramsende fredagslinks.

Nettips sender dig i gabet på tjenester der hjælper dig med forslag til forfattere og musik, en genial app som fortæller dig hvornår du kan tisse midt i en spændende film, en service der giver dig forslag til gode bøger samt et site for rigtige mænd!

www.runpee.com: En spændende app til smartphones. Den fortæller dig, hvornår du roligt kan gå ud at tisse, når du sidder og ser en spændende og god film.

www.literature-map.com: Savner du inspiration til god læsning. Kender du en god forfatter, hvor du ønsker navne på lignende forfattere?

www.music-map.com: Den her har jeg vist røbet før, men gør det gerne igen. Find musikere der minder om dine favoritter!

www.bookseer.com: Kender du fornemmelsen af tomhed, når du lige er blevet færdig med at læse en fed, fed bog? Her kommer hjælpen!

www.thestuffofmen.com: Er du en mand? Altså sådan en rigtig mand? Så tjek The Stuff of Men! Så ved du, hvad du skal ønske dig næste gang du har fødselsdag.

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.