Fem Googleske fredagslinks

Fem Googleske fredagslinks

Kig en gang ud af vinduet og fortæl mig, om det er fornuftigt at sidde ved computeren. Gå ud og mærk verden – mærk foråret – mærk solens kraft. Drop dette vanvidsrace ved tastaturet og nyd at du lever.

Eller surf videre sammen med mig. I dag vil jeg give dig 5 fredagslinks, som alle på en eller anden måde har med Google at gøre. Og det er Googles søgemaskine, det skal handle om. Faktisk vil du opleve sider af Google som du sikkert ikke kender.

Mange i denne verden forsøger at gøre oplevelsen af Google anderledes, og det er nedenstående gode eksempler på. Oplev Google i sort. Eller som regnbue. Eller som en voksende søgemaskine. Uhhhuuuhhh! Magic!

www.google.com/pacman: Start med denne anledes version af Googles logo, hvor du ved at indkaste en virtuel mønt kan spille Pacman. Pas på 2 ting: tiden og spøgelserne.

www.blackle.com: Her får du Google klædt i sort. Galskab? Njah, nogen påstår at skærmen bruger mindre strøm ved mørke baggrunde, så tiltaget skal ses som et besparende initiativ.

www.elgoog.im: Når du bruger Google på denne måde, får du en spejlvendt version af Google. Prøv at skrive noget i søgefeltet og bemærk den omvendte, spejlvendte verden.

www.seetherainbow.com: See the rainbow er et forsøg på at gøre Google farvestrålende. Blinkende lygter, vil nogen sikkert sige.

www.toosmalltouse.com: Hvis du synes at Google har vokset sig for store, så prøv denne version, men skynd dig inden den er skrumpet helt ind.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.