Fem glinsende fredagslinks

Fem glinsende fredagslinks

Fredagen er over os. Svendborg Havn er rolig. Få lystsejlere er så småt ved at komme op til overfladen, hvis man kan sige det. Andre får sig stadig en dukkert.

Det gjorde Carl også i ugens løb. Han blev udskiftet med en PC. Det er altid dejligt at få en PC som minister. En tidssvarende pc indeholder fine lagre, masser af RAM og så er grafikkortet som regel i orden. Måske lidt antivirus?

Antivirus er vigtigt. Kan man kalde det danske militære for antivirus? Ikke desto mindre snakkede jeg med 2 personer i ugens løb, som var kommet til at klikke på et post-link. Konsekvens for den ene var at maskinens filer var ”låste”.

Derfor kan jeg kun opfordre til at du og dine venner får installeret et opdateret antivirusprogram på jeres pc. Mon PC bruger pc? Eller bruger PC Mac? Eller måske Linux?

Vi er nået til fredagens fem fredagslinks, hvor vi skal snakke om Lynda, om Saybia, om Nexus, om Morten Vium og om Scoop!

www.scoop.it: Jeg får jævnligt nyhedsbreve fra Scoop.it, hvor jeg har valgt at lade mig inspirere med nyheder fra it’ens verden. Er nyhedsbreve ved at være en uddøende race?

www.mortenvium.dk: Jeg kender ikke Morten Vium, men han er en dygtig fætter udi det sociale liv på internettet. Jeg har blandt andet købt hans video-tutorials om LinkedIn. Tjek den unge gut ud. Han er go’.

www.lynda.com: Jeg synes også lige vi skal slå et slag for Lynda. Lynda er hverken en frodig kvinde eller en vaks hund. Lynda er et gigfantisk sted på nettet, hvor du finder geniale videoer om tips og tricks til alverdens software.

www.google.com/nexus: Og så var det i ugens løb, at Google præsenterede deres nyeste Nexus smartphones. Jeg har altid sagt at jeg ikke skulle eje en Huawei smartphone. Det tager jeg muligvis i mig…

www.saybia.dk: I denne uge blev Saybias nyeste album udsendt. Saybia er et aldeles glimrende dansk band med rødder i Nyborg. Jeg har altid været pjattet med deres musik, så nu vil jeg glæde mig til at høre deres comeback.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.