Fem fremtids fredagslinks

Fem fremtids fredagslinks

Påskeferien banker på døren, hvilket bemærkes herfra med et smil. Påskeharer. Påskeæg. Påskeøl. Haps haps. Måske. Men påsken nærmer sig med hastige skridt, og jeg holder ferie fra mit job i Kursuscentret.

Dog holder jeg ikke ferie i mit eget firma, Bojsen IT, hvor jeg har spændende opgaver på bordet. Jeg er jo nyligt flyttet ind i Fremtidsfabrikken på Svendborg Havn. Fremtidsfabrikken er et kreativt iværksætterhus, hvor en række kreative firmaer og virksomheder holder til.

I huset findes du en lang række spændende erhverv, som du måske ikke lige havde tænkt over eksisterer. Derfor skal denne omgang fredagslinks pege på 5 af disse virksomheder. Klik ind på siderne og bemærk variationen i firmaernes ekspertiser.

www.fremtidsfabrikken.com: Først må du ind over Fabrikkens hjemmeside. Bemærk at hjemmesiden har et par år eller 3 på bagen, men der er en lille ny på vej. På Fremtidsfabrikkens hjemmeside kan du læse meget mere om projektet.

www.stormflodssikring.dk: Min nabo i huset hedder Jan. jan er ekspert udi stormflodssikring, som jo er et voksende problem mange steder. Vandstanden siger og vores regnskyl bliver mere og mere voldsomme. Tjek Jans referenceliste. Han kan noget, den mand!

www.susannemagelund.dk: Min ”næsten nabo” hedder Susanne. Hun er en knaldhamrende dygtig indretningsarkitekt, som har forstand på at få maks udbytte af rum, både erhverv og private hjem. Susanne kan sit kram. Med stort K!

www.webnom.dk: Danny driver et firma á la mit. Han er ekspert udi WordPress, og vi kan godt somme tider sidde og nørde og snakke om WordPress plugins, temaer, CSS og den slags ligegyldigheder. Danny er min ”genbo” her i Fabrikken, og vi griner et godt grin sammen.

www.reklamepigen.dk: Mette alias Reklamepigen er en meget dygtig grafiker med sans for detaljer og skarphed. Mette designer logoer, brochurer, hjemmesider, emballage, plakater og visitkort. Hun står blandt andet mit visitkort samt klippekortsgrafik, som jeg har tilladt mig at indsætte her.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.