Fem forfriskende fredagslinks

Fem forfriskende fredagslinks

I dag er den sidste fredag inden juleaften. Hohoho. Det betyder at mange har travlt med at få pakket skrivebord og arbejdstaske pænt sammen. Der venter en lang juleferie for manges vedkommende. Og så er vi nogen, der lige arbejder nogle dage i næste uge.

At tage på arbejde er en pinsel for mange. Jeg hører somme tider om folk, som er kede af deres arbejde. Andre er kede af at de ikke har noget arbejde. Verden en urimelig og brutal på mange måder.

Men når alt kommer til alt, er det vel svært at være markant utilfreds her i landet. Der er masser af brutalitet andre steder i verden, og der ønsker jeg ikke min værste fjende hen. Nej, vi har det i bund og grund vældig godt herhjemme.

Nettips slapper en smule af i juledagene, og derfor er det ikke givet at du kan hente dugfriske kommentarer og artikler herinde. Jeg ville dog ikke tage chancen og helt undlade at besøge Nettips. Hvorfor dog tage så unødige chancer?

Fredagens links er en hyldest til forskellige dele i livet: YouTube, god kaffe, Comic sans, årets bedste gadgets og et gratis CRM system. Hohoho.

www.zozozialcoffee.dk: Svendborgs bedste kaffebar. Uden diskussion. Det bedste personale. Den bedste kaffe. Den bedste stemning. Et must hvis du er i Svendborg!

www.slate.com: Et farverigt amerikansk magasin, som er pjattede med gadgets og meget andet lir. Læs blandt andet deres artikel: Årets bedste gadgets!

www.podio.com: Podio er en gratis CRM løsning til folk, der gerne vil have styr på deres business, studie eller hvad det måtte være. Man kan endda arbejde sammen i grupper og dele på kryds og tværs.

http://comicsansproject.tumblr.com: Verdens grimmeste skrifttype / font hedder Comic Sans. Eller gør den? Her er der en gruppe, der forsvarer Comic Sans. Komisk?

www.vidtomp3.com: Du ser et videoklip på Youtube og kan egentlig godt tænke dig at have filmen/lyden liggende på din harddisk. Hvordan gør du det? Meget nemt med Vid2Mp3.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.