Fem fine fredagslinks

Fem fine fredagslinks

Normalt håndterer redaktøren denne form for artikler, dels kan han fatte sig i korthed og dels har han om nogen, fingeren på pulsen, når det kommer til hvad der rører sig af spændende sager i denne fagre IT verden.
Det er derfor med bævende hænder og løbende knæ, at jeg påtager mig afslutningen på ugen og byder på fem fine fredagslinks, der spænder vidt og bredt i indhold og form.

HP Slate
Efter en utrolig hysterisk udgivelse, med mange glade brugere, griner Apple hele vejen til banken. Men for rigtige nørder kan Ipad’en virke en smule tam og begrænset, så derfor vil jeg rette opmærksomheden på HP’s kommende tablet pc, og det er en rigtig pc, nemlig HP Slate.
Med Windows 7, rigtig pc indmad og et efter min mening, pænere design skal det nok blive spændende at kikke nærmere på HP’s konkurrent til Ipad’en.
http://tinyurl.com/ygg4ktb

Xtranormal
Nu kan du blive din egen instruktør, og du skal ikke engang hyre skuespillere eller andre besværlige elementer. Med Xtranormal kan du vælge dine egne 3d scenere, komplet med skuespillere og hele pivtøjet. Du har mulighed for at skrive et manusskrift og derefter læser de computergenererede skuespillere det op.
Sitet fungerer utrolig godt og jeg er mildest talt imponeret over hvor mange funktioner de har fået proppet i sitet.
http://www.xtranormal.com/

Photjojo
Normalt er et nyhedsbrev noget der bliver slettet, lige så hurtigt det lander i indbakken. Men et ser jeg dog frem til og det er Photojojo, der i et letforståeligt men engelsk, sprog kommer vidt omkring i fotoens verden.
Den ene uge er det nogle tips til at lave et bæltespænde ud af dit ynglingsbillede eller hvordan du kan begynde at tjene lidt mønt på dine kreative frembringelser. Kort sagt, der er altid noget at komme efter.
http://photojojo.com/

Distrowatch.org
Du har måske hørt om linux eller Ubuntu, men vidste du også at der findes hundreder af forskellige Linuxdistributioner, der alle har et helt specifikt fokus?
På distrowatch.org får du et komplet overblik over hvad der rører sig i Linuxverdenen og sågar få en statistik over de mest populære distributioner og hvem ved, måske finder du en variant der er helt perfekt for dig.
http://distrowatch.com/

Tinyme
En gammel computer behøver ikke at ende sine dage på den digitale kirkegård og selvom den måske ikke kan køre Windows 7, kan du stadig få meget gavn af dem. Med Tinyme, kan du genoplive en gammel sag og ende med en helt brugbar computer, der sagtens kan bruges til mange formål.
Tinyme er en Linuxdistribution,der er skrædersyet til den gamle computer. Det betyder lave systemkrav og gode muligheder for at genoplive en gammel computer.
Tinyme

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.