Fem filippinske fredagslinks

Fem filippinske fredagslinks

Når et superligamandskab taber en kamp til et divisionshold i pokalturneringen, vækker det altid overskrifter. Hvem på +35 husker ikke sensationen, da Skagen slog Brøndby? Sådanne historier er med til at man lige får bekræftet at selv om man er stor og mægtig, er man altså også skrøbelig.

Skrøbelighed er en størrelse, man skal være på vagt overfor. Det gælder blandt andet dit helbred. Hvor sund er du? Hvor skrøbelig er du? Husker du at sætte pris på, når det går dig godt? Efter en uge med fokus på cancer er det befriende for mange at få emnet lidt på afstand.

Der er nemlig mange (ubehagelige) minder forbundet med emnet cancer. Hver tredje af os har haft cancer tæt på kroppen, og disse minder vækkes til live i Knæk cancer-ugen. Minderne har man da lov at have.

Og minder er i langt de fleste tilfælde dejlige at have. Det er jo ofte de skæve historier der huskes. Dengang da mine soldaterkammerater havde skilt min seng ad. Eller dengang jeg kom til at score et selvmål i en ubetydelig fodboldkamp.

Men vi skal altså også være bedre til at sætte fokus på os selv og hinanden, når vi har det godt. Sæt pris på livet, og hvis du en dag har en skidt dag, så husk på, at mange andre millioner mennesker i denne verden har det langt værre end dig.

Album ude med Fuldt Pensum

Ugen bød på en ny dansk cd-udgivelse. Bag denne udgivelse står et velfungerende og sympatisk band fra Svendborg Gymnasium. Bandet hedder Fuldt Pensum, og de udgav deres album i onsdags. Albummet hedder Filippinske penge, og du kan støtte gutterne ved at købe albummet til 39 kroner på iTunes. Og du kan lytte til albummet på Spotify.

Om jeg har personlige aktier i bandet? Ja, det har jeg, men jeg tænker helt uselvisk og er imponeret og stolt over det resultat, som knægtene har leveret. Og så arbejder de pokkers selvstændigt og målrettet. Respekt for det. Og så nyder de ethvert sekund i øjeblikket.

www.youtube.com/channel/UCWNNrg-8Epxg_YhNYUofM1A: Denne lange URL henviser til bandets YouTube kanal, som jeg varmt anbefaler. Se blandt andet den geniale musikvideo til monsterhittet på Sydfyn: Rutinen

www.facebook.com/fuldtpensum: Naturligvis er Fuldt Pensum også på Facebook. Det er ingen overdrivelse at konstatere, at Facebook er bandets primære drivkraft, når det handler om PR, og dette medie er blevet behandlet godt af gutterne.

www.svendborg-gym.dk: Til dagligt går drengene i 3.G på Svendborg Gymnasium. Det er et gymnasium med stolte traditioner og sublim undervisning.

www.fuldtpensum.dk: Hvis du googler bandets navn, dukker en hjemmeside op, som intet har med bandet at gøre. Næ, det er såmænd et online magasin for Sankt Annæ Gymnasium.

www.harders.nu: Lørdag aften holder Fuldt Pensum release party på deres album Filippinske Penge. Dette releaseparty finder sted på spillestedet Harders i Svendborg. Efterfølgende giver de den gas på Crazy Daisy. Det skal nok blive muntert.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.