Fem effektive gratis antivirus til Windows 7

Fem effektive gratis antivirus til Windows 7

Læs med her hvis du er ude efter antivirus til Windows 7. Windows 7 bliver mere og mere populær for tiden, og markedsandelen overstiger allerede i april måned Windows XP i USA. Da flere brugere af styresystemet er kommet til, og en del af dem sikkert er interesseret i at høre om gratis antivirus til Windows 7, vil vi kigge på fem effektive antivirus programmer.

Avast Free Antivirus til Windows 7
Avast antivirus er tilgængelig til fri og ikke-kommerciel brug. Programmet giver fuldstændig beskyttelse mod virus på din computer. Antivirus-delen suppleres af anti-spyware, firewall og antispam-moduler, der beskytter mod phishing, identitesttyveri og internet-distribueret webvirus. Automatiske opdateringer sørger for større brugervenlighed og sikkerhed.
www.avast.com/free-antivirus-download

AVG Free Antivirus, Windows 7
AVG har været på antivirus-markedet i mange år og har masser af loyale brugere. Firmaet tilbyder en gratis version af deres antivirus-protection, den er ret enkel og tager under ét minut at installere på din pc.
http://free.avg.com/ww-en/homepage

Microsoft Security Essentials
Microsoft Security Essentials giver real-time antivirus beskyttelse til Windows 7. Programmet beskytter mod vira, spyware og andet skadelig software. Programmet kan hentes gratis fra Microft Download, det er enkelt at installere, nemt at bruge, og holdes hele tiden opdateret, så du kan være sikker på din pc er beskyttet med den nyeste teknologi.
www.microsoft.com/da-dk/security_essentials/Default.aspx

Panda Cloud Antivirus, Windows 7
Det første Cloud-baserede antivirus mod vira, spyware, rootkits og adware. Panda Cloud Antivirus understøtter Windows 7 (32 og 64 bit). Antivirussen udfører en baggrundsscanning og deaktiverer samtidig mange unødvendige operationer.
www.cloudantivirus.com

Avira Antivir Personal
Et af de mest enkle programmer at bruge fra antivirus-markedet. Avira er kanon til at opdage virus, spyware, rootkit trusler. Det bedste ved Avira er at den er helt enestående til at finde malware. Få falske positive med Avira, men desværre er der ingen e-mail scanner med i den gratis version. Og der er naturligvis tale om fuldgyldigt antivirus til Windows 7.
www.avira.com/en/avira-free-antivirus

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.