Fem drilske fredagslinks

Fem drilske fredagslinks

Ohøj for en uge. Problematikken og uroen i Ukraine er næsten forduftet og fordampet i forhold til den storm af Allan-styrke, der ramte hele den danske medieverden. Det viser sig at Se og Hør har brugt ulovlige metoder til at tiltuske sig viden om kendte og kongelige. Det er kvalmende og ulækkert, og jeg håber at det såkaldte ugeblad lukker og slukker. Når man tænker Se og Hør, er man også nødt til at tænke ansvarshavende redaktører samt stik i rend drenge af journalister, og de bør få så voldsom og heftig en straf, at andre journalister tænker sig om en ekstra gang, inden de tyer til ulovligheder i deres jagt efter den gode historie. Nå, denne fredag tager dig rundt omkring, blandt andet til Se og Hør, hvor man vel næsten bør forvente at de undskylder på forsiden, til et mandesite, til Qvortrop administrationen, til den elskede Folkevogn,

www.origin.com: Prutterhunden fandt i denne uge ud af, at Electronic Arts giver gratis spil væk i øjeblikket. Måske er der et gratis spil, som du længe har været ude efter! Find det under ”På Husets Regning”.

www.connery.dk: Connery er et magasin på nettet for drengerøve. De skriver de i al fald. Forsiden byder på labre babes, en nøgen Rihanna, Bentleys og andet drengelir. Hvis du endnu ikke er blevet barberet, så vælg et af de andre fredagslinks, knægt!

www.folkevogn.dk: Hermed en hjemmeside for og om den elskede Folkevogn. Du kan sammenligne priser for Folkevogn og købe alverdens ragelse til den nuttede automobil.

www.seoghoer.dk: Og vi skal jo til det. Se og Hør opnåede så alligevel at blive et fredagslink på Nettips. Det bringes af den årsag, at det virker bedst at bringe links, mens websitet består. Forsiden handler i øvrigt om penge…

www.qvortrup-administration.dk: Hvis forhenværende ansvarshavende redaktør Qvortrop skal bruge advokatbistand, kan han passende bruge dette firma, som både har navn og virke til formålet.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.