Fem debuterende weekendlinks

Fem debuterende weekendlinks

Indrømmet. Jeg har mange ting på programmet i øjeblikket, så nogle gange kniber det med at nå alle de gøremål, som jeg allerhelst vil passe og pleje. Mine fredagslinks er et af disse gøremål, men den senere tid byder på diverse udfordringer, som betyder at jeg har været nødt til at prioritere anderledes i denne weekend. Og det handler ikke om fodbold. Det er ikke derfor at jeg har forsømt mine fredagslinks. I læsere skal dog ikke snydes for lidt linkinspiration, så her kommer fem labre weekendlinks til en anderledes måde at skrive Google på, et sted med videoklip optaget fra droner, beskedservice om site-opdateringer, bizarre og ligegyldige nyheder samt noget du ikke skal klikke på.

www.googler.dk: Ved en dejltagelse kom jeg til at skriver Google, der ender på et R. Så jeg landede på Googler. Men jeg ved ikke helt hvad det handler om.

www.travelbydrone.com: Så skal der rejses. Her kan du opleve forskellige steder i verden, hvor destinationer kan besed via videofilk, filmet med droner. Interessant hvad sådanne droner kan bruges til.

www.changedetection.com: Hvis du nyder at følge udvalgte websites, for eksempel Nettips.dk, så kender du sikkert til fornemmelsen af skuffelse, hvis du opdager at sitet ikke er opdateret. Det får du hjælp til her, hvor du kan bestille besked, når udvalgte wesites bliver opdateret.

www.ebizarre.com: Bizarre nyheder om den klode vi lever på. Men også nyttesløse og ligegyldige facts om vores verden. Napoleon var blot 26 år, da han overtog kommandoen.

www.dontclick.it: Jeg advarer dig kun en gang: lad være med at klikke dér, hvor der står “Click here”. Eller rettere: prøv, det er faktisk muntert fundet på.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.