Fem dansende fredagslinks

Fem dansende fredagslinks

Bare rolig. Der går ikke dans i vores fredagslinks i dag. Kun i overskriften. Vi ønsker at tage dig med på en rundtur på det store internet, hvor vi er faldet over fem fredagslinks, som måske øger din livskvalitet.

Lige i disse sekunder skrives linjerne her i Fremtidsfabrikken, som er et relativt nyt iværksætterhus i Svendborg. Det vender jeg tilbage til en anden gang. Dog skal du vide, at jeg sidder med udsigt til Svendborg Havn, og en smuk, blå himmel med sol i zenith gør det sjovere at være til.

Skal der være omtale af ugens højdepunkter, er det svært at komme uden om en københavnsk biograf med forstyrrende elementer. Det medførte en del polemik i partiet Venstre, hvor en fremtrædende politiker skrev en hidsig status på de sociale medier.

De sociale medier har man svært ved at styre, og det samme kan siges om den konflikt der er i Ukraine, hvor såkaldte separatister måske er russiske soldater i forklædning. I natten er alle katte grå. Eller sorte. Og det sorte register opnåede også omtale i medierne, herunder Nettips. Lad os nu finde tolerancen frem igen, folkens. Det er snart forår!

Fredagens links byder på lidt af hvert. Du kan tjekke om en e-mailadresse er ægte. Du kan finde de fedeste designs (temaer) til WordPress. Du får et indblik i en skrammelkasse. Du støder på berømtheder som Katy Perry og Barack Obama, og så får du de bedste videklip fra YouTube serveret på et sølvfad.

www.themeforest.net: Themeforest er lidt af en guldgrube, når det handler om spændende ting til webudvikling. Personligt bruger jeg oftest Themeforest, hvis jeg er på udkig efter flotte og brugbare design til kunder, som ønsker at jeg hjælper med en WordPress hjemmeside.

www.februar.dk: Så kom vi til februar, hvor en skrammelplads af en hjemmeside har snuppet domænet. Skrammelplads skal tages positivt, idet der er tale om en hjemmeside, hvor folk kan købe og sælge gammelt skrammel af hinanden. Eller handler det om fritidsjob?

www.onetinyhand.com: Denne lille hånd er et amerikansk websted, som har fokus på hænder. Forsiden byder således i disse sekunder på billeder af folk, hvis hænder har en praktisk funktion, og der er tale om så kendte mennesker som Katy Perry, Tom Brady, Missy Elliot, Mitt Romney, Barack Obama og mange flere.

www.bestofyoutube.com: Best of YouTube handler – ikke overraskende – om YouTube. Her samler folket de bedste klip sammen og lægger dem ud til vores fornøjelse. Dagens hit er et tog i Canada, der pløjer derudad – med sne i front!

www.verify-email.org: Her står du og udveksler private mails med den flotte kollega, og bagefter slår det dig: mon jeg fik en ægte e-mail, der virker? På Verify Email kan du slå adressen op og få forskellige informationer om den pågældende adresse.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.