Fem cycloniske fredagslinks

Fem cycloniske fredagslinks

Hohoho. Efter en uge med tryk på danske politikere, som har svært ved at finde ud af hvad de skal sige og anbefale, så er vi nået til ugens højdepunkt: fredagslinks. Og hvilken dag! Fredag den 13. Uhygge. Gys. Gru. Og skeletter i skabene. Også hos danske politikere. Fredag den 13. er jo en helt speciel dag, hvor mange med bange anelser tænker tilbage til 80’ernes gyserfilm af værste skuffe. På denne fredag den 13. skynder Nettips sig at love godt vejr og bedring til alle, der følger disse 5 links. Verden bliver pludselig et bedre sted. Også selv om vi nu skal til at fortsætte livet uden en Mandela. Vores fem fredagslinks følger dig hen til VM i Serbien, digitale kunstneres mødeplads, julequizzer, en spooky nyhedsblog samt et spil, som måske ikke er et spil.

 

www.cgsociety.org: Velkommen til et fællesskab, hvor nogle af verdens dygtigste digitale kunstnere mødes og snakker om digitale mesterværker og andre nørderier.

www.thedailybeast.com: The Daily Beast er vel en form for nyhedsblog med fokus på kendte mennesker. Læs overskrifter med Google, Mandela, Obama, Madonna og mange flere.

www.rleonardi.com: Så skal der spilles løs, og det sker i et heftigt flash drama som Robby Leonardi. Brug scroll hjulet på din mus eller tastaturets nedad-pil. Og forsøg at finde ud af hvad der foregår.

www.testyourchristmasspirit.com: Er du kommet ordentligt i julehumør? Er du en julefestbombe? Hænger du dig i juletraditioner? Test din julestemning via små festlige julequizzer.

www.dhf.dk: Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside, hvor du blandt andet kan læse om det danske kvindelandshold, som forhåbentlig kommer pænt langt under VM!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.