Fem cirkulerende fredagslinks

Fem cirkulerende fredagslinks

Fredagslinks er tilbage efter et par ugers pause. Vi har haft en uge med skingre toner i Ukraine og Rusland, og så lidt malurt i bægeret hos Socialdemokraterne, som har en kronprinsesse, der tør sige sin mening. Vejret har været svingende, men vi bør kunne se nogle dage i øjnene, hvor dejlige dagtemperaturer ser lunefulde ud. Inden jeg overdænger dig med fem fredagslinks, skal jeg lige huske at gøre opmærksom på, at Real slog Bayern i onsdags. På tirsdag er der returmøde i München. Det bliver en gyser. Nå, til fredagslinks hvor du oplever et meget mystisk link, hvor du næppe gætter, hvad der gemmer sig bag. Du skal også lære noget omhardware, software, den indre ro, gratis lyde til din PowerPoint og endelig skal jeg advare dig imod at trykke på en knap.

www.tinybuddha.com: Så skal det handle om Budda og den indre ro. Klik dig omkring og bliv klogere på livet generelt. Husk at leve! Nu!

www.maximumpc.com: Hardcore nyheder for nørder. Læs alt om hardware og software og se spændende anmeldelser af diverse it-ting.

www.pdsounds.org: Mangler du en lyd til et eller andet? Fx en lyd til dit PowerPointshow eller til en lille videofilm? Find en lyd hos Public Domain Sounds.

www.5678.dk: Hvad gemmer sig mon bag denne kryptiske webadresse? Tja, prøv at gætte først og klik derefter på linket. Mon du rammer rigtigt? Næppe…

www.dramabutton.com: Jeg advarer dig! Tryk ikke på knappen! Nu er du advaret!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.