Fem cirkulære fredagslinks

Fem cirkulære fredagslinks

Ikke noget dansk på menuen denne gang, desværre – til gengæld kommer denne fredags links lidt rundt i krogene nogle steder, som man nok ikke har set før. Her støder du bl.a. på gamle menukort, hård musik, nyklassisk musik samt et tidsskrift for gør-det-selv-folk!

http://openmetalcast.com/
Open Metalcast bringer en masse forskelligt i kategorien hård musik. Er man lidt interesseret i de forskellige
underkategorier af metal og er interesseret i at blive præsenteret for et udvalg foretaget af en vært, som kender til emnet, kan man med fordel lytte til Open Metalcast.

http://1000rp.blogspot.com/
Anthony Joseph Lanman, bedst kendt for sin podcast med nyklassisk musik All The Cool Parts (http://allthecoolparts.blogspot.com/) bringer i 1000 Recordings Podcast en samling af en masse varieret musik, som han diskuterer med sin medvært. Han er ikke bange for at blande rap med folk og barbershop-musik – så er man alsidig, er det et interessant program.

http://menus.nypl.org/menus
Blandt de mange forunderlige ting, man kan finde i samlingerne hos New York Public Library er der noget så
anderledes som en gigantisk samling af gamle menukort. Af antropologiske årsager er man i gang med at transkribere menukortene, så menuerne bliver lagt ind i databaser, men man kan samtidig benytte lejligheden til at beundre disse mange meget kreative værker. Klik på Under Review og Completed for at se størstedelen af samlingen.

http://makezine.com/
Make Magazine er et tidsskrift for det lidt mere avancerede gør-det-selv-folk, der binder webcams og GPS’er fast på modelflyvere for at lave egne luftfotos, støber deres egne samlesæt, bygger deres egne højttalere og så videre. Selve magasinet er ret dyrt at få her i Danmark, men hjemmesiden har mange interessante ideer – og inkluderer ofte de tekniske tegninger til at bygge ting selv.

http://tinyurl.com/makingajarvibench
Det er måske lidt snyd at inkludere en Youtube-video, for så kunne man hurtigt fylde op med links her på siderne. Denne video lægger sig lidt til det foregående, hvor man ser, hvordan Mike Jarvi laver sine meget raffineret designede bænke – blandt andet med værktøj, han laver selv.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.