Fem cirkulære fredagslinks

Fem cirkulære fredagslinks

Det blev til en hård skæbne for det danske herrelandshold i håndbold. Den spanske syge blev for stor en overmagt, om end de danske røde hunde virkelig kæmpede til sidste dråbe. Nuvel, det er ingen skam at tabe til de kommende verdensmestre. Nu er det fredag – hele dagen – og dermed tid til en omgang fredagslinks.

Friday I’m in love. Sådan sang the Cure tilbage i 80’erne, og oven på denne omgang storlyrik skal Nettips naturligvis hjælpe andre rimsmede godt på vej. Det gør vi med en dansk online rim ordbog og rimservice. Rim rimer på lim og slim. Nettips rimer på Netflix?

Desuden er der plads til en flot, flot svævetur op i rummet med den flotteste luftballon og tilmed ledsaget af smuk musik. Tjek også Multimandens multisite eller en amerikansk blog med varierede emner. Endelig får du hjælp til tekst, som du har kopieret fra en hjemmeside

www.ebn.dk: En herlig service på nettet. Få hjælp til rim. Rimordbog. Slogan generator. Poesi generator. Jo, den får ikke for lidt på Ebn.dk. Ebn? Aner ikke hvad det står for.

www.2leep.com: Et spændende amerikansk website, hvor man blogger om lidt af hvert. Interessante artikler og indlæg om surfere i Alaska, fantastiske alléer i Europa, en trådløs fjerlet computermus og meget andet.

www.eyesinspace.com: Øjne i rummet? Sig det lige en gang til: øjne i rummet. Tag på en spændende rumrejse. Sæt dig ind i en ventende luftballon. Smid dine sandsække, mens smuk musik ledsager dig. 360 grader så bevæg musen mens du svæver. God tur.

www.multimand.dk: Multimanden! Han må kunne lidt af hvert, ikke sandt? Det tænker man i al fald. Og jo, den er god nok. Det handler bestemt om lidt af hvert. Geocaching. Udemad. Julen. Spillerhjørnet. Haven. Små opfindelser. Multi mange emner på sitet.

www.pastebin.com: Så står du der med en bunke tekst, som du lige har kopieret fra en hjemmeside. Lige inden du skal sætte teksten ind i dit dokument, finder du ud af, at du har noget andet i hukommelsen (udklipsholderen), som du også skal bruge. Hvor gør du af den nye tekst? I Pastebin naturligvis!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.