Fem brasilianske fredagslinks

Fem brasilianske fredagslinks

Huhej. Dette er måske den sidste artikel i en måneds tid fra min hånd. Der er andre og vigtigere ting til, end ligegyldige ord fra en sydfynsk it-nørd. VM i fodbold for eksempel. I går startede VM i Brasilien, og den næste måned står den på fodbold, fodbold og så en smule fodbold. Vi skal opleve stjerner som Ronaldo (jo, han er verdens bedste fodboldspiller), Neymaar, Messi og Morten Olsen. Nå nej, Danmark kvalificerede sig jo ikke. Nå, pyt! Klassefodbold i stride strømme. Jeg kan næsten ikke få luft. Nu frygter nogen måske, at denne fredags weblinks kun handler om VM i fodbold, men bare rolig. Jeg tænker også på ikke-fodboldtosser. Du får således links til inspiration til kommende film som du skal se, skøre opfindelser, spændende site med alverdens ikoner, billeder af lækre middagsretter samt… fodbold! Må det bedste hold vinde.

www.movienr.com: Her får du en hjemmeside, der er fyldt med alskens videoklip. Eller rettere: informationer om film. Få inspiration til den næste film du skal se.

www.foodgawker.com: Se billeder af lækre middagsretter. En slags socialt medie for madglade personer. Ser lækkert ud. Velbekomme.

www.yupthatexists.com: Den idé! Den er da for skør. Det er der ingen, som har fundet på og produceret! For eksempel en lommelærke på 3,7 liter. Jo, den er god nok. Se selv.

www.thenounproject.com: I mine øjne et yderst interessant site. Det handler om det visuelle sprog, der gør at man kan kommunikere med hinanden, selv om man ikke taler samme sprog. Ikoner fortæller mere end man regner med.

www.vmfodbold.dk: Ja, selvfølgelig. Vi skal lige have et fodboldsite med. Jeg fravalgte alle de kendte og snublede over dette site, der ser tilpas nørdet ud. Du finder masser af VM godter derinde.

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.