Fem blomstrende fredagslinks

Fem blomstrende fredagslinks

Dagpenge! Jo, det var emnet som prægede ugens løb i den danske andedam. En ægte kommission har fundet frem til et forslag til at gøre dagpengesystemet mere smidigt og fleksibelt. Et forslag som politikerne efterfølgende har ændret på.

Men hvad med folk i restaurationsbranchen? De arbejder jo mest om natten. Er der noget, der hedder natpenge? Og hvor mange bajere skal man drikke på den lokale bodega for at være berettiget til natpenge? Og må man gå i seng allerede klokken 03?

Søvn er nemlig en vigtig bestanddel i alle menneskers liv. Mange undersøgelser viser, at nattesøvnen er den helt store magtfaktor, når det handler om præstation. Får du ikke din nattesøvn, risikerer du at gå ned med flaget. Så hop til køjs og få din søvn. Hver nat.

Weekenden står blandt andet på fejring af Michael, som fylder 60. Det kan man ikke se på ham. Michael kan snildt snige sig ind på Crazy Daisy en fredag aften klokken 02. Også selv om han måske ikke er ung nok. Sådan er der så meget om dag, nat, søvn, øller og alder.

Denne fredag tager jeg dig på en rundtur på internettet, hvor jeg præsenterer så eksotiske emner som socialrådgivning, en smuk kvindestemme i form af dejlige Adele, gratis styresystem, SIKO og en virkelig god guide til mental sundhed.

www.socialfagligtfokus.dk: Socialfagligt Fokus er en virksomhed, som har specialiseret sig inden for socialrådgivning. Og det er de bare rigtigt dygtige til!

www.siko.dk: SIKO har intet med Hitchcock at gøre. SIKO står for Samvirkende IdrætsKlubber i Odense, og emner, som har med idræt at gøre, hylder jeg. Til enhver tid.

www.helpguide.org: Hvordan har du det? Er du stresset? Føler du at du mangler overskud i hverdagen. Denne amerikanske hjemmeside hjælper med virkelig gode artikler, tips og tricks til den mentale sundhed.

www.openbsd.org: Open BSD er et gratis UNIX-baseret styresystem, som du, jeg og alle andre frit og kvit kan download e. Der er netop kommet en ny version, udviklet af frivillige kræfter fra det meste af verden.

www.adele.com: Lad os slutte fredagens links af med god musik. Eller sådan nogenlunde god musik. Normalt er jeg mest til rock, men mit hjerte banker for Adeles labre og pragtfulde stemme. Hun er vist nok ude med et nyt album.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.