Fem beviselige fredagslinks

Fem beviselige fredagslinks

Mens tågen forsøger at lette sig her på Sydfyn, mærker man straks energien fra en forestående weekend. Ugens absolut største højdepunkt var uden tvivl Real Madrids indkøb af en 16 årig purk fra Norge, og så var der ellers også snak om nogle demonstrationer i København og resten af Europa.

Demonstrationer er godt for demokratiet. Og ytringsfriheden. Demonstrationer er folkets ret til at gøre andre opmærksom på nogle skævvridninger, men husk at demonstrationer altid er pænt subjektive. Man har en holdning, men det er ikke ensbetydende med, at alle andre har samme mening. Fordi A mener dit og B mener dat, er det ikke ensbetydende med at man skal bekrige hinanden. Eller dunke hinanden i hovedet. Dialog er godt, og selv om uenigheden er til at få øje på, er uenighed ofte et godt middel til at nå resultater. Hvis man ellers er parat til at lytte og flytte sig.

Nå, fredagen kalder, og det gør Nettips’ fredagslinks også. I dag tager vi på eventyr i den store verden. Vi skal ud at baske med vingerne, og vi skal mærke suset fra andre eksotiske steder, så vi kommer lidt væk fra den superstabile og tryghedskvalmende hverdag i skønne Danmark.

Derfor vil vi gerne tage dig med på en bitte flyrejse, hvor vi blandt andet skal til Nordamerika, Australien og Europa. En af Danmarks smukkeste steder er naturligvis også inkluderet, og hvis du føler dig forbigået, er du velkommen til at indskrive dig i kommentarfeltet forneden.

www.whistler.com: Og vi starter i Canada i den virkelig skønne by Whistler, hvor min enestående kusine, Dawn, bor. Whistler blev verdensberømt for vinter-OL i 2010. Tag til Whistler om vinteren – eller om sommeren, men pas på de sorte bjørne.

www.visitlondon.com: Hey, der er jo også Europa. London er en lækker by med et fantastisk drive og energi. Gå rundt og mærk hvordan du bare bliver fyldt op med dynamik, og nyd den engelske høflighed. Sorry mate!

www.westernaustralia.com: Australien! Det sted har jeg personligt til gode, men da jeg faldt over denne hjemmeside, er det blevet et mål, som jeg gerne vil have opfyldt, inden jeg ej længere kan tygge smør. Ved samme lejlighed tager vi nok et smut til New Zealand.

www.visitcalifornia.com: Californien skulle også være et ganske ok sted at tilbringe noget tid. De skriver ligefrem på websitet at man får fyldt sine drømme godt op, hvis man tager dertil. Jo, Los Angeles må absolut også være en prik på kortet, som skal tjekkes af ved lejlighed.

www.visitsvendborg.dk: Den største hyldest går dog foreløbig til Svendborg på Sydfyn. Denne prægtige købsstad ved det sydfynske øhav kan noget som andre små storbyer ikke kan. Svendborg har charme og smukt bymiljø. Og så er vi fandens rare hernede. Kom og besøg os. Jeg giver en kop kaffe!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.