Fem betagende fredagslinks

Fem betagende fredagslinks

Denne fredag skal ikke handle om bruttonationalprodukter. BNP. Nix. Nej, så hellere BAP. BAP er et herligt tysk band fra 1980’erne, som sang noget i retning af Verdamp lang her. Altså på tysk. Jeg bringer den muligvis herunder. Så kan du se/høre et godt tysk rocknummer. Hvis du har lyst. Spol hen til cirka 1:55, hvis du ønsker lidt mere fut i fejemøget.

Man kunne også snakke om BOCK. Her er der tale om en øl-type af den stærke slags. Du skal ikke drikke alt for mange Bock, hvis du vil bevare dine synsnerver in Ordnung. Og balancenerver med. Alkohol har jo den djævelske indvirkning på folk, at de mister sanserne.

At miste fodfæste kan også være besværligt. At vove er at miste fodfæstet for en stund, ikke at vove er at miste sig selv. Sådan sagde Søren Kierkegaard engang. Og det har han bestemt ret i. Synes jeg. Gør du?

Denne fredag byder på en buket friske fredagslinks til folket. Klik med herunder og hop hen i favnen på musikvideoer, et gratis videoredigeringsprogram, klassisk rock når det er bedst, geografiquiz som tager udgangspunkt i Google Street View samt en dansk side, som har fokus på online radio.

www.ultimateclassicrock.com: De, som kender mig, ved at jeg sætter pris på god musik. God musiksmag er temmelig subjektivt, og nogen elsker de gamle rockklassikere. Jeg hører til den slags, så tjek dette videosite ud.

www.musictonic.com: Hvis du synes at YouTube er besværligt, og du ønsker at lytte til god musik, så prøv denne alternative kanal i stedet. Her får du Taylor Swift, Coldplay, The War on drugs, Beyoncé, Folas og alle de andre gode.

www.openshotvideo.com: Et gratis program til videoredigering er vel ikke det værste man kan finde frem en fredag med byger. OpenShot Video Editor er navnet på dette stykke software, som du måske kan have interesse i.

www.geoguessr.com: Hvor skarp er du i geografi? Kast dig ud i små quizzer om diverse verdensdele, byer, floder, bjergkæder og den slags. Se en række billeder fra Google Steet View og skyd på hvor billedet er taget.

www.radio.dk: For underholdningens skyld skrev jeg Radio.dk i browserens adressefelt. På den måde fik jeg pludselig online radio til min disposition. Jeg søgte efter Radio 24 syv, men fandt intet.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.