Fem berlinske fredagslinks

Fem berlinske fredagslinks

Arhhh. Berlin. So schön. Efter nogle dage i den tyske hovedstad er det alligevel dejligt atter at være hjemme på matriklen. Berlin summer og oser af europæisk storby på topniveau. Derfor er det svært at komme uden om Berlin i denne omgang fredagslinks.

Der er sket meget i denne uge. Merkel tog til Rusland for at mødes med en der Putin og så nogle andre. Heldigvis havde de fred med i ærmerne, så med lidt god vilje vil der snart være ro på igen i Ukraine. Grænsen mellem Ukraine og Rusland har været betændt på det seneste.

Måske skulle man indføre grænsekontrol? Altså også i Danmark. Det ville betyde at der skulle beviser på bordet, når man kører ind i Danmark. Mindre kriminalitet er resultatet, påstår et dansk parti. Andre siger ”Sludder”.

Og sludder er der masser af. Lige omkring os. Døgnet rundt. Denne snak kan vel også kategoriseres som sludder, ikke sandt? Derfor er det på høje tide at komme i gang med ugens fredagslinks. Fredagslinks plejer at være lig med adspredelse på højt niveau.

I dag bortfører Nettips dig til så eksotiske steder, som byder på halvrådne kaskelothvaler, gratis programmer til Mac, filmstjerner og filmpriser, tapas restaurant og animerede infographs. Og hvad er så animerede infographs? Jo, det finder du ud af ved at klikke videre herunder.

www.berlinale.de: Mens fruen og jeg var i Berlin emmede byen af filmpriser. Årets Berlinale er i fuld sving, men desværre nåede vi hverken at se Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Antonio Banderas, Brad Pitt eller Angelina Jolie.

www.yosoy.de: Hvis du på et tidspunkt lander i Berlin, bliver du med garanti sulten på et tidspunkt. Tag til Hackesche Höfe og besøg denne tapas restaurant. Sødt personale og fremragende mad til overkommelige priser.

www.animagraffs.com: Prutterhunden, en af vores fantastiske admins i forummet her på hjemmesiden, hev et stærkt link frem af gemmerne i går, nemlig Animagraffs, som byder på enormt fede animerede infographs om forskellige emner, for eksempel skydevåben, edderkopper og moonwalk.

www.opensourcemac.org: Disse linjer forfattes på en Macbook Pro. Altså sådan en fiks Apple computer. Den drives på et andet styresystem end Windows, og så skal programmerne til computeren også være anderledes end de sædvanlige Windows versioner. På OpenSourceMac finder du gratis programmer til Mac. Ikke så forfærdeligt mange, men lidt har også ret. Er der i øvrigt nogen, som kan anbefale et stærkt alternativ til Finder?

www.visitfanoe.dk: Fanø er et dejligt sted, som jeg gerne vender tilbage til. Her får du turismens hjemmeside, hvor du kan læse om dejlige restauranter, enestående sommerhuse, spændende begivenheder og meget andet. Blot ikke ét ord om rådne kaskelothvaler …

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.