Fem årlige fredagslinks

Fem årlige fredagslinks

Kig lige ud af vinduet. Nyd solen, hvis du kan se den. Efteråret er nemlig på vej! For en periode, naturligvis. Ugens højdepunkt er muligvis en angribers manglende overskud til at kunne opføre sig ordentligt, og så er det en realitet, at Rusland har gjort sig upopulær mange steder. Ingen nævnt, ingen glemt. Som it mand burde man skrive it artikler på russisk. Der er langt flere potentielle læsere. Man kunne også overveje en www.nettips.cn. Så er læsere nok til det næste års tid. Nå, jeg har det bedst med dansk, og jeg er glad for at jeg bor, her hvor jeg bor. Og det burde de fleste danskere også være. Og så er det ellers blevet tid til at kigge på dyrenes beskyttelse og dyrevelfærd, Kina, Google Play, konspirationsteorier og hygge.

 

www.china.cn: På denne flotte kinesiske side får du masser af gode tilbud. Men det der med at links åbner i samme fane, har webmasteren vist ikke fundet ud af…

www.dyrenesbeskyttelse.dk: Vi mennesker har det generelt godt, og det bør dyrene naturligvis også have det. Dyrenes Beskyttelse sætter fokus på dyrevelfærd.

www.list25.com/top-25-most-popular-conspiracy-theories: Er du også pjattet med konspirationsteorier? Så tjek denne Top 25. JFK? Elvis? Prinsesse Di? Irak-krigen? Den globale opvarmning? Jesus og Maria? Landinf på månen? 11. september?

https://play.google.com: Google Play skulle være på trapperne i en forbedret udgave, så hold øje med opdateringerne til din Android!

www.hygge.com: Her troede jeg at man rigtigt skulle ind at hygge, og så er indholdet bare noget ganske anderledes. Nå, men hyg dig i weekenden.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.