Fem alfa fredagslinks

Fem alfa fredagslinks

Et kig ud af mit vindue her fra Svendborg fortæller, at foråret absolut bør være lige om hjørnet. Blå himmel og solskin. Og de mennesker jeg har mødt indtil nu, smiler over hele ansigtet. Venlighed. Tilfredshed. Imødekommenhed. Wow. Det bliver en god fredag. Ingen tvivl om det. Og så til det mere alvorlige. Nemlig super fredagslinks. Jeg starter med en ide fra min gode kollega Preben, som er helt pjanket med QR koder, de dersens underlige tegn, som kan scannes med en smartphone. Min anden rare kollega Karin bokser med Outlook, så her får du lige et par tips til Outlook. Vores dygtige sekretær Hanne har lige stillet et par flasker vin, som jeg skal bruge i næste uge, når en gæste-underviser kommer på besøg. Min allerbedste kollega Lars sidder i dag på OUH sammen med Mie. De bedste ønsker og hilsener herfra. Og så har jeg et par nørd-kolleger (Alma og Torben), der render rundt efter skatte konstant. Sådan noget geocaching noget. Hmmm…

www.qr-koder.dk: Skab dine egne gratis QR koder

www.outlook-tips.net: Få gode tips til Outlook

www.snakvin.com: Er du interesseret i vin, så læs med her. Vin og mad samt generelt om vin. Skål!

www.nytouh.dk: Visioner og hvad ved jeg om fremtidens sygehus i Odense.

www.geocaching.dk: Er du til geocaching, er dette site sikkert et godt bekendtskab.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.