Fem åleslanke fredagslinks

Fem åleslanke fredagslinks

Uha! Ukraine! Rusland. Tre ord med u’er i. Og tre ord, som har hele verdens bevågenhed. Det var der også på Schmeichel junior i onsdags, og i aften er der måske flere talenter i fjernsynet. Talenter hænger ikke på træerne, og vi skal værne om dem. Fredagen byder som oftest på en runde fredagslinks, der hiver dig i armene og trækker dig ind på websteder, som du måske ikke kender. Det handler om mod. Og lyst. Og nysgerrighed. Så hvis du er modig nok og har tid og mulighed, så klik med. Du kommer nemlig vidt omkring i denne omgang fredagslinks på Nettips. Du stifter bekendtskab med Ernest Hemingway, Google Maps og webcams fra hele verden, nørderier, gadgets og teknologisk innovation samt spørgsmålet: er det fredag?

 

www.hemingwayapp.com: Ernest Hemingway var en af de helt store forfattere. Her lærer du at skrive som Hemingway himself.

www.mashedworld.com: Mashed World byder på flotte og anderledes steder på Google Maps og så er der i øvrigt også dømt webcams fra det meste af verden. Også fra Danmark!

www.winextra.com: Wine Extra er for nørder, der er pjattede med nørderier. Teknologi, trends, videnskab og humor.

www.bionicgoodies.com: Er du interesseret i teknologisk innovation og opfindsomhed, bør du lige stikke næsen forbi Bionic Goodies.

www.erdetfredag.dk: Er det fredag i dag?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.