Fem åleslanke fredagslinks

Fem åleslanke fredagslinks

De danske EM darlings måtte forlade slutrunden efter et svidende nederlag til de spanske senoritas. Meget kan man sige om disse søde, blonde danske piger, men fortjene at gå i en semifinale på baggrund af en taktisk finesse – den er vist for langt ude i skoven. Nå pyt(lick).

Livet går videre – og så er det jo snart juleaften. Disse fredagslinks er de sidste inden juleaften banker på døren, og december fløj af sted. Det gjorde et dansk fly også, endda meget tæt på russiske jagere, i al fald hvis man kan stole på den ene part i sagen. Den anden, den russiske, påstår at afstanden imellem jager og turister var 70 km. Immervæk en pæn klat. Men hvem kan man stole på?

Russerne? Putin? Han er jo kendt for at holde nogle gode, lange sessioner én gang årligt hvor specielt udvalgte journalister får lov at stille ”kritiske spørgsmål”. De skal blot lige cleares på forhånd. Det skal disse fredagslinks ikke. Her er der tale om en omgang ucensureret vås, men med ganske nyttige links til steder på nettet, som måske kan berige din hverdag med nyttige og gavnlige input. Hvis vi ikke ses inden onsdag, så god jul, ikke?

www.punchamonet.gallery: Omsider et fredagslink hvor gakgak og skørhed går i parallel med kunst på højt niveau. Bevæg dig rundt som en sand Wolfenstein uden skydevåben og slå en ægte Claude Monet i smadder!

www.coffeeinated.com: Her i huset har vi i nogle år efterhånden drukket koffeinfri kaffe. Vi blev inspireret til det efter et godt foredrag af Chris McDonald, og på dette website får du stillet den værste koffeinhunger. Efterfølgende har vi fundet ud af at koffein trækkes ud af kaffebønnerne via grove metoder. Should I stay or should I go?

www.twofoods.com: Flæskesteg eller and? Æble eller pære? På Twofoods kan du sammenligne fødevarer med hinanden. Du får oplyst ting som kalorier, fedt og proteiner, og så kan du ellers ikke ret meget andet.

www.julidanmark.dk: For få år tilbage var Jul i Danmark et af de hotteste steder på nettet, når det handlede om inspiration til julen og hvad deraf følger. I dag er der tale om en hus, som er forladt af besættere, og hvor resterne af en database står skuddermudder i kontrast til den stundende højtid. En skam.

www.hereistoday.com: I dag er det den 19. December 2014. Det er en skøn dag, og vi burde alle sammen sætte større pris på den tid vi er her. Men hvad fylder dagen i dag egentlig i den store helhed? Tænker du nogensinde over hvor lille en del dagen i dag er, hvis du ser på historien omkring dig? Tjek det ud her.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.